Μάνεσης-Μελέτη: Δεν άντεξαν ούτε δύο μήνες μαζί!Το απίστευτο άδειασμα της παρουσιάστριας στον Νίκο Μάνεση «Δεν έχω την ευθύνη για το περιεχόμενο της εκπομπής μου»

Δημοσιεύθηκε: 6 Οκτωβρίου 2020
Μάνεσης-Μελέτη: Δεν άντεξαν ούτε δύο μήνες μαζί!Το απίστευτο άδειασμα της παρουσιάστριας  στον Νίκο Μάνεση "Δεν έχω την ευθύνη για το περιεχόμενο της εκπομπής μου"

Όταν πρωτοακούστηκε η συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη με τον Νίκο Μάνεση οι περισσότεροι άνθρωποι της τηλεόρασης έβαζαν στοιχήματα για το πότε οι δύο παρουσιαστές θα τσακωθούν και θα σπάσουν τη συνεργασία τους.

Αναφέρεσαι στα δημοσιεύματα που λένε ότι παραιτήθηκα;» αναρωτήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη προς τον ραδιοφωνικό της συνεργάτη, Νικόλα Ράπτη. «Εγώ αγάπη μου είμαι σκυλί μαύρο! Του πολέμου! Δεν παραιτούμαι ποτέ. Ειδικά όταν δεν έχω την ευθύνη».

Η Ελεονώρα Μελέτη Δεν άντεξε και πολύ και μίλησε μέσα από τη ραδιοφωνική της εκπομπή για το περιεχόμενο της εκπομπής που παρουσιάζει στον Alpha και ουσιαστικά άδειασε τον αρχισυντάκτη της και στενό της συνεργάτη Νίκο Μάνεση

«Δεν ξέρω πως βγήκε αυτή η είδηση. Λένε ότι την Παρασκευή παραιτήθηκα, δεν παραιτήθηκα σε καμία περίπτωση. Ούτε καν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Δεν ξέρω πως ακριβώς βγήκε αυτό, αλήθεια σου λέω. Δεν θα το έκανα ποτέ, δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του ALPHA. «Γενικώς είμαι της άποψης ότι δεν παραιτείσαι, δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Δεν είναι και κακό να χάνεις κάποιες φορές, ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για το περιεχόμενο και τη θεματολογία εκεί είναι που δεν παραιτείσαι. Θα παραιτηθείς για κάτι που δεν έχεις ευθύνη; Πας καλά και συ; Τι μηνύματα κοινωνικά είναι αυτά που περνάς στους ακροατές;».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.