Δέσποινα Βανδή: στο birthday party της Μάνιας Ντέλου με τζιν, «παγετέ» σορτς & το logo αναψυκτικού, σαν κορίτσι των 80s (pic+vd)

Δημοσιεύθηκε: 27 Ιανουαρίου 2019
Δέσποινα Βανδή: στο birthday party της Μάνιας Ντέλου με τζιν, "παγετέ" σορτς & το logo αναψυκτικού, σαν κορίτσι των 80s (pic+vd)

Έβαλε το τζιν σορτσάκι της με τις παγέτες, τα Rayban γυαλάκια, το διχτυωτό καλσόν και το t-shirt με το λογότυπο της Coca-Cola. Για πού το ‘βαλε το Δεσποινάκι; Η μαντάμ Βανδή, σαν αυθεντικό κορίτσι των 80s, όπως πρόσταζε το dress code, πήγε στο birthday party της κολλητής της, Μάνιας Ντέλου. 

Αν δεν τη θυμάστε τη Μάνια, είχε βγει «Μις Ελλάς» στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Μ’ ένα θεϊκό κορμί, που απαθανατίστηκε από ουκ ολίγα έντυπα, «κόλαζε» τους άντρες. Σε αυτό συνεπικουρούσε και το τσαχπίνικο χαμόγελο, ασορτί με το μαύρο, «πονηρό» μαύρο μάτι της.

Στη συνέχεια, απέκτησε τη δική της οικογένεια και ασχολήθηκε με επιχείρηση ζαχαροπλαστικής. Φτιάχνει κομμάτια, που θυμίζουν έργα τέχνης. Πολλοί, δε, διάσημοι τής κάνουν παραγγελίες. Οι περισσότεροι, εξάλλου, τη γνωρίζουν απ’ τα χρόνια που μεσουρανούσε στο μόντελινγκ.

Χαμηλών τόνων, η Μάνια δεν ξεχνάει τις φίλες της. Απ’ τις παλιές, «σταθερές αξίες» της είναι η Δέσποινα Βανδή. Ευνόητο πως θα την καλούσε στο πάρτι των γενεθλίων της. Και ότι θα τα περνούσαν μούρλια! Χρόνια πολλά και δημιουργικά, Μάνια.

TIP

Το κομμάτι της βραδιάς, το «Ι wanna dance with somebody» της λατρευτής Whitney Houston!

Ντονατέλλα Αδάμου 

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

Βίντεο εδώ

https://www.instagram.com/stories/highlights/17995660111144871/

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.