Μάνος Δασκαλάκης: Συμμαθητής του αποκαλύπτει – «Ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής»

7 Απριλίου 2022 15:24

Μάνος Δασκαλάκης: «Αν αποδειχθούν οι κατηγορίες συγκροτούν μία από τις πιο στυγερές κατά συρροή δολοφονίες»

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε σήμερα ένας συμμαθητής του Μάνου Δασκαλάκη. Τον χαρακτήρισε μυθομανή, επιδειξιομανή και πως η στάση του, του φαίνεται πολύ ύποπτη.

Μάνος Δασκαλάκης: Συμμαθητής του αποκαλύπτει – «Ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής»

«Η εικόνα που βλέπω τώρα ανταποκρίνεται στον Μάνο που ήξερα σαν έφηβο. Υπάρχει μια θεατρικότητα στο λόγο του Μάνου και στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

Ο Μάνος ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής, ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του και παραποιούσε ιστορίες για να προβληθεί.

Από μικρός ήθελε να αρέσει στις γυναίκες και να έχει σχέσεις με το άλλο φύλο. Δεν μου έκανε εντύπωση του ντύσιμο του Μάνου στο δικαστήριο, πάντα έδινε μεγάλη σημασία στην εικόνα του.

Ο Μάνος δείχνει τόσο άνετος κι εγώ αναγνωρίζω στο ύφος του κάτι ψεύτικο».

«Δεν ξέρω αν ο Μάνος κρύβει κάτι, όλη του η στάση όμως μου φαίνεται ύποπτη. Στον Μάνο αρέσει να βγαίνει στις κάμερες και στα κανάλια, αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης.

Δεν του έλειπαν πράγματα σαν παιδί και πάντα τον ενδιέφερε η κοινωνική του εικόνα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Μάνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, πάντα μιλούσε με πολλές κοπέλες».

Συμβαίνει τώρα: Στον ανακριτή ο Μάνος Δασκαλάκης για τον θάνατο της Τζωρτζίνας
Ο Μάνος Δασκαλάκης βρέθηκε πριν από λίγα λεπτά ενώπιον της ανακρίτριας για να καταθέσει όλα όσα γνωρίζει γύρω από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Θα απαντήσεις σχετικά με το εάν είχε αντιληφθεί τίποτα σχετικά με την συμπεριφορά της συζύγου Ρούλα Πισπιρίγκου και για την δολοφονία όπως μέχρι στιγμής κατηγορείται από την πλευρά της αστυνομίας και της δικαιοσύνης του μικρού κοριτσιού.

Ο Μάνος Δασκαλάκης δέχτηκε σφοδρή επίθεση από συγκεντρωμένους που τον προπηλάκισαν και τον έβρισαν για την στάση του όλο αυτό το διάστημα απέναντι στην συγκλονιστική υπόθεση που απασχολεί τον θάνατο των τριών κοριτσιών της οικογένειας του