Μάνος Δασκαλάκης: Τρίωρη κατάθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Αποχώρησε χωρίς δηλώσεις

7 Απριλίου 2022 15:52

«Φως στο Τούνελ»: Ο Μάνος Δασκαλάκης θα είναι ο καλεσμένος στη Νικολούλη

Για τρεις ώρες κατέθετε στην 18η ανακρίτρια Αθηνών ο Μάνος Δασκαλάκης για τον θάνατο της κόρης του, Τζωρτζίνας για τον οποίο κατηγορείται η εν διαστάσει σύζυγός του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μάνος Δασκαλάκης: Τρίωρη κατάθεση για τον θάνατο της Τζωρτζίνας – Αποχώρησε χωρίς δηλώσεις

Ο 30χρονος άνδρας αποχώρησε από τα δικαστήρια μόνος του ενώ δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Όπως είπε η δημοσιογράφος του Alpha, Ρεγγίνα Σπυράτου, ο Μάνος Δασκαλάκης φαίνεται να είναι σε σοκ.

«Ο κάθε άνθρωπος συμπεριφέρεται διαφορετικά και εκφράζει τα συναισθήματά του. Εγώ που συνομίλησα χθες μαζί του για αρκετή ώρα, η εικόνα του ανθρώπου -που δεν ξέρω αν είναι αληθινή ή όχι- που φαίνεται να είναι σοκαρισμένος.

Δηλαδή του μιλάς και σου λέει συνεχώς «δεν μπορώ να το πιστέψω». Αυτό που εμένα μου κάνει εντύπωση είναι ότι η σύζυγος μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον πατέρα.

Αλλά και ο πατέρας μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη γυναίκα που πλέον κατηγορείται ότι σκότωσε το παιδί του. Αυτό εμένα μου κάνει εντύπωση».

Κλήσεις από την ανακρίτρια, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έχουν πάρει γιατροί και νοσηλευτές που ασχολήθηκαν με την Τζωρτζίνα.

Ενώ σε εξέλιξη είναι η διπλή εισαγγελική έρευνα για τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.

Μάνος Δασκαλάκης: Συμμαθητής του αποκαλύπτει – «Ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής»

Στην εκπομπή «Love it» μίλησε σήμερα ένας συμμαθητής του Μάνου Δασκαλάκη. Τον χαρακτήρισε μυθομανή, επιδειξιομανή και πως η στάση του, του φαίνεται πολύ ύποπτη.
«Η εικόνα που βλέπω τώρα ανταποκρίνεται στον Μάνο που ήξερα σαν έφηβο. Υπάρχει μια θεατρικότητα στο λόγο του Μάνου και στην εικόνα που βγάζει προς τα έξω.

Ο Μάνος ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής, ήθελε να προβάλλει τον εαυτό του και παραποιούσε ιστορίες για να προβληθεί.

Από μικρός ήθελε να αρέσει στις γυναίκες και να έχει σχέσεις με το άλλο φύλο. Δεν μου έκανε εντύπωση του ντύσιμο του Μάνου στο δικαστήριο, πάντα έδινε μεγάλη σημασία στην εικόνα του.

Ο Μάνος δείχνει τόσο άνετος κι εγώ αναγνωρίζω στο ύφος του κάτι ψεύτικο».

«Δεν ξέρω αν ο Μάνος κρύβει κάτι, όλη του η στάση όμως μου φαίνεται ύποπτη. Στον Μάνο αρέσει να βγαίνει στις κάμερες και στα κανάλια, αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης.

Δεν του έλειπαν πράγματα σαν παιδί και πάντα τον ενδιέφερε η κοινωνική του εικόνα. Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν ο Μάνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, πάντα μιλούσε με πολλές κοπέλες».