Μάνος Γαβράς: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του – Το σπαρακτικό μήνυμα του ηθοποιού

Δημοσιεύθηκε: 3 Μαρτίου 2021 14:20
Μάνος Γαβράς: Έφυγε από την ζωή ο πατέρας του - Το σπαρακτικό μήνυμα του ηθοποιού

Τις πιο δύσκολες στιγμές βιώνει ο Μάνος Γαβράς, ο οποίος αποχαιρέτησε για τελευταία φορά τον πατέρα του, καθώς έφυγε δυστυχώς χθες από την ζωή.

Ο ηθοποιός ανακοίνωσε το θλιβερό αυτό γεγονός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Πάντα σου φώναζα “τελείωνε ρε μπαμπά” όταν ήθελα να μπω στο μπάνιο για να ετοιμαστώ γιατί είχες εμμονή με την καθαριότητα και όποτε έμπαινες αργούσες να βγεις.

Μακάρι να σε είχα ακόμα κοντά μου κι ας μην έβγαινες ποτέ. Ας πλενόμουν έξω στην αυλή στο κρύο με το λάστιχο.

Φτάνει μόνο να ήξερα ότι είσαι ακόμα εκεί μέσα να καθαρίζεις το σώμα σου για να γίνει όσο καθαρή ήταν και η ψυχή σου.

Από μικρό παιδί όπου κι αν βρισκόμουν στην Κρήτη θυμάμαι τον κόσμο να μου λέει “Του Αντώνη είσαι μπρε ο μικιός; Να ξέρεις ότι καλύτερος άνθρωπος από τον πατέρα σου δεν υπάρχει” .

Το ίδιο μου έλεγαν και χθες την ώρα που σε αποχαιρετούσα. Είμαι ακόμα ο μικιός σου αλλά χθες έγινα άνδρας για πρώτη φορά.

Χθες μου κόπηκε ο ομφάλιος λώρος για πρώτη φορά και τώρα αιωρούμενος ψάχνω να βρω προς ποια κατεύθυνση βρίσκεται το μπροστά .

Σε λατρεύω πατέρα μου. Θα μου λείπεις όσο υπάρχω ακόμα στον κόσμο αυτό. Θα προσέχω τη μητέρα μας που τόσο αγάπησες ώσπου να ανταμώσετε ξανά. Σε φιλώ γλυκά. Ο μικιός σου».

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.