Μάνος Παπαγιάννης: Απαντά για τη νέα αγωγή της Παυλίδου – «Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει»

Συντάκτης: Newsroom

11 Μαΐου 2023 13:15

Μάνος Παπαγιάννης: Απαντά για τη νέα αγωγή της Παυλίδου - «Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει»

Την πρώτη αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη εξασφάλισε η εκπομπή «Super Κατερίνα» μετά την απόφαση της Σοφίας Παυλίδου να καταθέσει αγωγή εναντίον του ηθοποιού διεκδικώντας το ποσό των 80.000 ευρώ από τον ηθοποιό για ηθική βλάβη.

«Καταρχάς σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Δε θα ήθελα να τοποθετηθώ στην εξέλιξη της υπόθεσης, καθώς όλο αυτό που συμβαίνει είναι αστείο. Πάνω από όλα σέβομαι τη δικαιοσύνη και θυμίζω ότι η υπόθεση θα κριθεί στο Εφετείο, εκεί όπου θα ξεκαθαρίσει και η αλήθεια» αρκέστηκε να πει ο Μάνος Παπαγιάννης.

Να θυμίσουμε πως πριν ένα μήνα το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον ηθοποιό για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και η ποινή που του επιβλήθηκε είναι τέσσερις μήνες με αναστολή μετά την καταγγελία για ξυλοδαρμό που είχε καταθέσει η Σοφία Παυλίδου κατά του Μάνου Παπαγιάννη.

Μάνος Παπαγιάννης: Απαντά για τη νέα αγωγή της Παυλίδου - «Είναι αστείο όλο αυτό που συμβαίνει»

Σοφία Παυλίδου: Αγωγή «βόμβα» εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη

Σοφία Παυλίδου και Μάνος Παπαγιάννης ξανά αντιμέτωποι στο δικαστήριο, με την κόντρα τους να μην έχει τέλος!

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, ένα μήνα μετά τη δικαστική απόφαση που έκρινε ένοχο τον ηθοποιό για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και της ποινής που του επιβλήθηκε σε τέσσερις μήνες με αναστολή, η ηθοποιός προχώρησε σε αγωγή.

Πιο συγκεκριμένα, τον Δεκέμβριο του 2022, η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη, ζητώντας από τον Μάνο Παπαγιάννη περισσότερες από 80.000 ευρώ.

Τις επόμενες ημέρες θα συζητηθεί η εν λόγω αγωγή, με τον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου να συναντώνται και πάλι στις δικαστικές αίθουσες.