Μάνος Παπαγιάννης: «Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε 10 φορές με το όπλο»

12 Φεβρουαρίου 2020 12:18

Παπαγιάν

Καλεσμένος της Ελεονώρας Μελέτη στα «Μεσάνυχτα» βρέθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης. Ο ηθοποιός μίλησε για τη δολοφονία θαμώνα μέσα στην καφετέρια που διατηρεί ο ίδιος μαζί με την σύζυγο του Αγγελική Δαλιάνη στο Περιστέρι.
Νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, 24.07.2019, ένας άνδρας πυροβόλησε στο κεφάλι έναν άλλο άνδρα στην καφετέρια. Δράστης και θύμα φέρονταν να κάθονται μαζί στο ίδιο τραπέζι, όταν ο δράστης πυροβόλησε τρεις φορές τον νεαρό άνδρα στην καφετέρια.
«Μπήκε ένας άνθρωπος και σκότωσε έναν άλλον άνθρωπο. Πυροβόλησε τρεις φορές και τον χτύπησε 10 φορές με το όπλο» σημείωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός προσθέτοντας πως «ήταν γεμάτο εκείνη την ώρα το μαγαζί. Με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν, αφεντικό έλα γιατί έχει σκοτωθεί ένας άνθρωπος».
«Ευτυχώς που δεν ήμουν εκεί γιατί νομίζω πως θα παρέμβαινα» πρόδωσε, επίσης, ο Μάνος Παπαγιάννης. «Ήταν η μόνη φορά στη ζωή μου που κόλλησε το μυαλό μου. Δεν ήξερα τι να κάνω, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα» συμπλήρωσε. Μια αφοπλιστικά ειλικρινής πλευρά του γνωστού ηθοποιού…
Ο ηθοποιός όμως μίλησε και για την αποχή του από την υποκριτική τα τελευταία χρόνια. Όπως είπε ήταν μία συνειδητή επιλογή μιας και όποιος δεν έχει ένα δυνατό οικονομικό background είναι δύσκολο να προχωρήσει παραπέρα από ένα σημείο. Ο ίδιος αποφάσισε κάποια στιγμή να αφοσιωθεί στις επιχειρήσεις του και να αφήσει την ηθοποιία ενώ θα επιστρέψει μόνο αν θα μπορεί να εργαστεί και με δικούς του όρους.

https://youtu.be/Bq_SA-WZFwM