Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Ξανά στα δικαστήρια μετά την αναβολή

Συντάκτης: Newsroom

9 Νοεμβρίου 2022 13:08

Μάνος Παπαγιάννης – Σοφία Παυλίδου: Ξανά στα δικαστήρια μετά την αναβολή

Μάνος Παπαγιάννης και Σοφία Παυλίδου συναντήθηκαν ξανά στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, το πρωί της Τετάρτης 9/11.

Η ηθοποιός είχε κάνει μήνυση στον συνάδελφό της, με την κατηγορία του ξυλοδαρμού, όταν το 2018 συμμετείχαν στην ίδια θεατρική παράσταση με τίτλο «Πετάει – Πετάει». Στη συνέχεια, και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για σωματική βλάβη.

Η δικάσιμος είχε αναβληθεί τον περασμένο Μάιο, όταν ο ηθοποιός είχε επικαλεστεί πρόβλημα υγείας και νοσηλεία στο νοσοκομείο, γεγονός που είχε προκαλέσει την αντίδραση της Σοφίας Παυλίδου. «Ο κύριος Παπαγιάννης δύο μήνες μετά το περιστατικό γυρνούσε όλες τις εκπομπές για να υπερασπιστεί το δίκιο του και σήμερα που τον κάλεσε η ελληνική δικαιοσύνη δεν ήταν εδώ» είχε δηλώσει.

Λίγη ώρα πριν από τις 9, ο Μάνος Παπαγιάννης συνοδευόμενος από τη συνήγορο υπεράσπισής του, κα Γιάννα Παναγοπούλου έφτασε στο σημείο. Από την άλλη, η Σοφία Παυλίδου είχε μαζί της την Κόνι Μεταξά, με την οποία έπαιζαν μαζί στην παράσταση και είναι μάρτυρας υπεράσπισής της.

Παυλίδου για Λιγνάδη: «Δεν μου προκαλεί σοκ η απόφαση – Δεν ήταν τυχαίο ότι βρέθηκε κατηγορούμενος»

Λίγο μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης κρίνεται ένοχος για δύο βιασμούς και αθωώνεται για τους άλλους δύο, η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Alpha Τώρα».

Η ηθοποιός σχολίασε στην ενημερωτική εκπομπή του Alpha την καταδικαστική απόφαση για τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

«Μπορεί όταν έκανα εγώ την καταγγελία να μην ήταν έτοιμη η κοινωνία αλλά σημασία έχει που τα θύματα πήραν την απόφαση και μίλησαν και ότι απευθύνθηκαν στην δικαιοσύνη. Πράγμα που εγώ έκανα από την πρώτη στιγμή, γιατί δεν θα λυνόταν η διαφορά μου στην τηλεόραση και στις εκπομπές απευθύνθηκα εκεί και είτε ετεροχρονισμένα είτε τη στιγμή που το έκανα εγώ, σημασία έχει ότι οι υποθέσεις πάνε στη δικαιοσύνη και βλέπουμε τη δικαίωση των θυμάτων» ανέφερε η Σοφία Παυλίδου.

«Δεν μου προκαλεί σοκ η απόφαση. Δεν ήταν τυχαίο ότι βρέθηκε κατηγορούμενος. Πιστεύω ότι τα θύματα για να πάρουν την απόφαση να μιλήσουν δεν είχαν στόχο προκαλέσουν την δημοσιότητα όπως είπαν κάποιοι γιατί ούτε ξέρουμε τις ταυτότητες των θυμάτων. Σίγουρα κάτι θα έβγαινε από όλο αυτό και χαίρομαι πολύ που δικαιώθηκαν, έστω τα δύο από τα τέσσερα. Είναι δύσκολο να κάνεις καταγγελία γι’ αυτό και είπαμε ο καθένας όποτε είναι έτοιμος. Σημασία έχει σε κάποια στιγμή να έρχεται αυτή η ώρα που γίνεται η καταγγελία, ώστε να σταματάει η δράση του δράστη» τόνισε επίσης η Σοφία Παυλίδου.