Αφροδίτη Μάνου: “Εθνομηδενιστές, σούργελα”

2 Απριλίου 2019 16:00

“Δώσε”, Αφροδίτη! Ανοιχτό άφησε η Αφροδίτη Μάνου το ενδεχόμενο να ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εκλογές, για να φύγουν οι “εθνομηδενιστές”, όπως τους χαρακτήρισε, του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, η ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός υποστήριξε ότι δεν υπάρχουν Αριστερά και Δεξιά, ενώ, αναφερόμενη στα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, έκανε λόγο για «ανεκδιήγητα σούργελα».

Παραδέχτηκε μάλιστα ότι το 2015 ψήφισε τον ΣΥΡΙΖΑ για να καταδικάσει την διαφθορά και την διαπλοκή «και χάσαμε τη Μακεδονία», είπε….

TIP

Κατέταξε δε τον εαυτό της, τέλος, στο 40% των αναποφάσιστων, λέγοντας πως θα αποφασίσει τι θα ψηφίσει στον δρόμο προς την κάλπη. Έτσι συμβαίνει με πολλούς. Όχι μόνο με την Αφροδίτη. Καλύτερα, όμως, εκείνη την ώρα να είμαστε πιο αποφασιστικοί. Μη ξεχνάμε ότι, δυστυχώς, για την Ελλάδα πάντα ίσχυε το “μη χείρον, βέλτιστον”.

Ένας στην ουσία Καποδίστριας υπήρξε και μετά…το χάος! Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Γιατί “ηγέτες” από “ηγέτες”, όπως και να το κάνουμε, ε, έχουν διαφορά. Και όσο για τον Καποδίστρια, στο κάτω-κάτω όλοι οι καταγραφείς της Ιστορίας το λένε, όχι εμείς.