Μανούσος Μανουσάκης: «Οι γυναίκες Ρομά μου έλεγαν ‘ντροπή σου, μας έκανες ρεζίλι’»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Δεκεμβρίου 2022 11:18

Mία ιστορία από τους «Ψίθυρους Καρδιάς», τη θρυλική σειρά του MEGA. μοιράστηκε ο Μανούσος Μανουσάκης.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τους «Ψίθυρους Καρδιάς» στην εκπομπή «Mega Stories».

Όπως ανέφερε, το περιστατικό έλαβε χώρα την ημέρα των γυρισμάτων του γάμου της Ερατούς.

«Γυρίζουμε τη σκηνή του γάμου της Ερατούς. Όλα τα Άνω Λιόσια ήταν εκεί, οι κοπελίτσες δοκιμάζουν τα φορέματά τους και μια εβδομάδα κάναμε πρόβες για το πώς θα χορέψουν. Έχουμε στήσει τα τραπέζια κι έχουμε νοικιάσει 500 καρέκλες για να έρθει όλος ο κόσμος κι ήρθε όλος ο οικισμός.

Η σειρά έπαιζε Δευτέρα κι εμείς τα νυχτερινά γυρίσματα τα κάναμε Δευτέρες, λόγω των θεάτρων, για να μπορούν οι ηθοποιοί. Η σειρά έπαιζε 22:00 και 21:30 άρχισαν να φεύγουν. Τους ρωτάμε ‘πού πάτε’ και μας λένε ‘πάμε να δούμε το επεισόδιο και θα ξανάρθουμε’. Πήγαν κι ήρθαν ξανά για το γύρισμα», είπε αρχικά.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μία ακόμα σκηνή με την Ερατώ που αποτέλεσε την αιτία να αντιδράσουν πολλές γυναίκες Ρομά.

«Έχουμε μια σκηνή, που έχει δώσει το πρώτο φιλί η Ερατώ με τον Απόστολο και γυρνά σπίτι της βράδυ, που ο οικισμός είναι άδειος και μπαίνει στο χωλ με ένα μεγάλο καθρέφτη. Βγάζει το πουκάμισό της από τη μέση και πάνω κι αρχίζει να αισθάνεται το σώμα της. Όταν παίχτηκε το επεισόδιο, γύρισαν όλες οι γυναίκες Ρομά και με περικύκλωσαν και μου έλεγαν ‘ντροπή Μανουσάκη, ρεζίλι μας έκανες’», είπε ο σκηνοθέτης.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, ο λόγος που προκλήθηκαν αντιδράσεις, δεν ήταν η ερωτική σκηνή αλλά το πώς αυτή παρουσιάστηκε στο σήριαλ.

«Έρχεται η στιγμή που θα γυρίσουμε ερωτική σκηνή. Πιο σεμνή ερωτική σκηνή δεν έχω κάνει, επειδή φοβόμουν τις αντιδράσεις. Μόνο μάτια και χέρια κοντινά. Παίζεται και με μεγάλη αγωνία περιμένω τι θα μου πούνε και γυρνάνε και μου λένε ‘έτσι μπράβο Μανουσάκη με άντρα, όχι μόνη της’», είπε κλείνοντας.