Μανούσος Μανουσάκης : σε μια εξομολογητική συζήτηση στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος»

17 Μαρτίου 2022 21:50

Οι… δύσκολοι έρωτες που «απαθανάτισε» με τον τηλεοπτικό του φακό καθήλωσαν μπροστά από τις τηλεοράσεις τους γενιές και γενιές τηλεθεατών.  Ο Μανούσος Μανουσάκης έρχεται στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο, την Τρίτη 22 Μαρτίου, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:15, για μια εξομολογητική εμφάνιση μπροστά από τις κάμερες.

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών μιλά για την επιστροφή στην ΕΡΤ ύστερα από πάνω από τρεις δεκαετίες και για την απόφασή του να δώσει φέτος τηλεοπτική σάρκα και οστά σε τρία κλασικά διηγήματα της ελληνικής λογοτεχνίας. Ξεδιπλώνει το πάθος του για τη δουλειά του και εξηγεί γιατί η τηλεόραση «είναι η ψυχή» του.

Μιλάει για τους «Ψίθυρους καρδιάς», την τηλεοπτική σειρά που έγραψε ιστορία και διατηρεί ακόμη και σήμερα το ρεκόρ τηλεθέασης και θυμάται αστεία περιστατικά από τα γυρίσματα. Αποκαλύπτει τη σχέση ζωής που έχει αναπτύξει με τον Απόστολο Γκλέτσο και τι σκέφτηκε όταν είδε για πρώτη φορά την άγνωστη τότε Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Μιλάει για τη σειρά που τον δυσκόλεψε περισσότερο αλλά και τη σειρά με την οποία είναι περισσότερο συνδεδεμένος. Ποια σειρά του ήταν ιδέα της θείας του και μεγάλης ηθοποιού Ειρήνης Παπά;

Έχοντας στο πλευρό του τη γυναίκα του, Ελένη, για περισσότερα από 50 χρόνια, εξομολογείται ποιο είναι το μυστικό του επιτυχημένου γάμου και μιλάει με τρυφερότητα για την εγγονή του και τις ιστορίες που πλάθει μαζί της.

Ο σκηνοθέτης των μεγάλων επιτυχιών, Μανούσος Μανουσάκης, μπροστά από την κάμερα του «Αυτός και ο άλλος».