Περσάκη – Νικολαΐδης: Βελούδινο διαζύγιο για το ζευγάρι

Συντάκτης: Newsroom

6 Νοεμβρίου 2022 09:24

Μάντη Περσάκη - Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Βελούδινο διαζύγιο για το ζευγάρι

Η Μάντη Περσάκη και ο πρωταθλητής του kickboxing Αλέξανδρος Νικολαΐδης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και τα δυο τους παιδιά είναι για εκείνους όλη τους η ζωή.

Σύμφωνα με το OK το ζευγάρι αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους στη ζωή του, καθώς το συναινετικό διαζύγιό έχει ήδη εκδοθεί εδώ και μήνες.

«Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις μετά τον χωρισμό τους για χάρη των γιων τους. Προτεραιότητά τους είναι και θα παραμείνει η κοινή φροντίδα των παιδιών τους. Η Μάντη είχε ανάγκη να μείνει μόνη της και να επικεντρωθεί στη δουλειά της» αναφέρει στο περιοδικό φίλος του πρώην ζευγαριού που επιβεβαιώνει τον χωρισμό τους.

Ο γάμος του πρώην ζευγαριού είχε γίνει το 2014 στο στον Άγιο Δημήτριο στο Λαγονήσι. Κουμπάροι ήταν ο Θανάσης Κίλας, και η Θάλεια Κυρίτση, κολλητή φίλη της Μάντης.

Σε παλαιότερη κοινή τους συνέντευξη ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης είχε μιλήσει για την Μάντη Περσάκη και την πρόταση γάμου που της είχε κάνει ανήμερα των γενεθλίων του.

«Την Πρωτοχρονιά του 2014 λογοδοθήκαμε. Ακριβώς στην αλλαγή του χρόνου, της είπα ότι θέλω να λογοδοθούμε. Η άλλη πρόταση έγινε στα γενέθλιά μου, τον Απρίλιο. Η Μάντη νόμιζε ότι θα μου έκανε έκπληξη, αλλά τελικά της έκανα εγώ! Τα ανέτρεψα όλα».

Τον Οκτώβριο του 2015 η γνωστή καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και pilates trainer έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί από τον γάμο της με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ενώ τον Δεκέμβριο του 2020 η οικογένεια υποδέχτηκε το νέο μέλος, καθώς η Μάντη Περσάκη γέννησε τον δεύτερο γιο της.

Εννέα χρόνια μετά και το ζευγάρι δίνει και επισήμως τέλος στον γάμο του.