Μαντώ Γαστεράτου: «Έχω αλλάξει πάρα πολύ από τότε που δημιούργησα το κανάλι στο Youtube»

Δημοσιεύθηκε: 8 Ιουνίου 2021 20:15
Μαντώ Γαστεράτου: «Έχω αλλάξει πάρα πολύ από τότε που δημιούργησα το κανάλι στο Youtube»

Η Μαντώ Γαστεράτου σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στην ασχολία της με το Youtube, την οποία έχει αφήσει στην άκρη για λίγο, στις σπουδές της και στην οικογένειά της.

Μαντώ Γαστεράτου: «Έχω αλλάξει πάρα πολύ από τότε που δημιούργησα το κανάλι στο Youtube».

Είσαι όμως και Youtuber Το τελευταίο διάστημα το έχεις αφήσει λίγο. Σκέφτεσαι να επιστρέψεις;

Όλο λέω θα το αρχίσω ξανά κι όλο το αφήνω. Έχω αλλάξει πάρα πολύ από τότε που δημιούργησα το κανάλι, το οποίο μετράει κοντά στα τέσσερα χρόνια. Το αγαπάω πάρα πολύ το Youtube και μου δίνει μεγάλη ελευθερία, αλλά είναι και απαιτητικό. Όταν όμως με βρίσκουν έξω και με ρωτάνε για το κανάλι μου ή μου εκφράζουν το πόσο τους αρέσει νιώθω μεγάλη τιμή και είναι τεράστια επιβράβευση. Το Youtube θα επανέλθει, αλλά θα είναι διαφορετικό.

Πώς είναι μια καθημερινή μέρα σου;

Ξυπνάω πολύ νωρίς. Έχω ξυπνητήρι τον Γιώργο (παιδί της), κάθε μέρα στις επτά, τον παίρνω αγκαλίτσα, τον αλλάζω και καθόμαστε μαζί και τρώμε το πρωινό μας στον καναπέ. Έπειτα βγαίνουμε στον κήπο, βάζω μουσική, τραγουδάμε και παίζουμε. Παράλληλα ετοιμάζω το φαγητό για το σπίτι, αλλά και του Γιώργου. Μετά κάποια στιγμή φεύγω ανάλογα αν έχω γύρισμα ή αν θα πάω κατευθείαν στο ραδιόφωνο. Συχνά το απόγευμα, μπορεί να έχω κάποιο γύρισμα ή θα κάνω κάποιες δικές μου δραστηριότητες ή θα παρακολουθήσω μάθημα στην ψυχολογία που σπουδάζω.

Με τον σύζυγο σου καταφέρνετε να περνάτε ποιοτικό χρόνο στην καθημερινότητα;

Φυσικά! Δεν θα γινόταν αλλιώς. Ο άντρας μου είναι ένας αξιόλογος σύντροφος, άνθρωπος και επαγγελματίας, αλλά είναι και ο συνοδοιπόρος μου σε αυτή τη ζωή, οπότε μου είναι αναγκαίο να επικοινωνούμε. Σίγουρα μία με δύο ώρες την ημέρα θα τις περάσουμε μαζί. θα κάτσουμε στον καναπέ, θα συζητήσουμε για το πώς ήταν η μέρα μας, θα επικοινωνήσουμε πολύ όμορφα σαν ζευγάρι. Είπε στο Λοιπόν.