Μαντώ Γαστεράτου: «Εσύ θα το βουλώνεις, μου είχε πει το κεντρικό πρόσωπο»

15 Μαΐου 2022 13:15

Μαντώ Γαστεράτου: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης

Η Μαντώ Γαστεράτου λίγος μήνες πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της μίλησε σε πρωινή εκπομπή για τα μελλοντικά τηλεοπτικά της σχέδια.

Η Μαντώ Γαστεράτου αναφέρθηκε και στις δύσκολες επαγγελματικές συνεργασίες της αλλά και σε κακοποιητικες συμπεριφορές παρουσιαστών

«Έχει τύχει σε συνεργασία μου, πριν ξεκινήσει το γύρισμα, να έρχεται το κεντρικό πρόσωπο στην παρουσίαση – για να μην πω αν ήταν άνδρας ή γυναίκα μιας και δεν θέλω να φωτογραφίσω κάποιον ή κάποια – και να μου λέει «εσύ θα το βουλώνεις! Πριν ξεκινήσω να μιλάω, εσύ θα το βουλώνεις». Το δεχόμουν τότε και πήγαινα στη δουλειά χωρίς να μπορώ να αποδώσω.

Μετέπειτα ήμουν και πολύ μαγκωμένη στον αέρα. Καμιά φορά βλέπεις και κριτικές που σου κάνει ο κόσμος ή οι άνθρωποι που κάνουν αυτοί τη δουλειά στην τηλεόραση, που λένε ότι είσαι μαγκωμένος, αλλά δεν ξέρουν πως περνάς στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Στο εδώ και τώρα, που μιλάμε, δεν μπορώ να σκεφτώ τον εαυτό μου σε καμία εκπομπή από αυτές που γίνονται. Ασχολούνται συνέχεια με θέματα βαριά και δεν μπορώ να ακούω άλλο για τις γυναικοκτονίες και την κακοποίηση παιδιών από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Θέλω να αφιερωθώ περισσότερο στην οικογένεια και το μωράκι που έρχεται παρά να επιστρέψω στην τηλεόραση».