Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι έχασε 12 κιλά σε 3 μήνες χωρίς να πεινάσει

Δημοσιεύθηκε: 16/10/2020 10:00
Μαντώ Γαστεράτου: Έτσι έχασε 12 κιλά σε 3 μήνες χωρίς να πεινάσει

Η Μαντώ Γαστεράτου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί στις 6 Ιανουαρίου του 2020 και από τότε άλλαξε η ζωή της, όπως και η σιλουέτα της, αφού η ίδια είχε συνηθίσει να είναι πάντα πολύ αδύνατη και γυμνασμένη και ξαφνικά βρέθηκε με αρκετά κιλά παραπάνω λόγω της εγκυμοσύνης.

Ωστόσο, όπως η ίδια εξομολογήθηκε, κατάφερε να τα χάσει μέσα σε τρεις μήνες και τώρα νιώθει πολύ καλύτερα. Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός έχασε 12 κιλά μέσα σε διάστημα τριών μηνών και εξήγησε πώς το κατάφερε.

Τόνισε ότι δεν πείνασε, ούτε έκανε εξαντλητικές δίαιτες αλλά κατάφερε να χάσει 12 κιλά λίπους.

«Θεωρώ ότι αυτά τα 12 κιλά που έφυγαν από πάνω μου, τα έχασα χωρίς να στερηθώ τίποτα, χωρίς να νιώσω αδυναμία, χωρίς να πέσω κάτω από την πείνα, αλλά με ένα σωστό και καθόλου κουραστικό τρόπο».

Απλά, αυτό που έκανε ήταν να κόψει μαχαίρι το παχυντικό φαγητό ενώ ανέβασε πολύ τις καύσεις της μέσα από το ποδήλατο. Ήθελα να βάλω και πάλι τη γυμναστική στη ζωή μου. Έτσι αποφάσισα να αλλάξω τον τρόπο που μετακινούμαι. Άφησα το αυτοκίνητο και πήρα ποδήλατο. Είναι ένας παρά πολύ εύκολος τρόπος και να εξοικονομήσεις χρήματα και να γυμνάζεσαι καθημερινά και να ανεβαίνει η ψυχολογία σου”.

Πράγματι, το ποδήλατο είναι μια ευχάριστη και πολύ αποδοτική άσκηση, και η Γαστεράτου παροτρύνει όλους να το εντάξουν στην καθημερινότητά τους.

Δώστε σε ζωή σε αυτό που ονειρεύεστε με τα έπιπλα GAND.