Μαντώ Γαστεράτου για Άννα Μαρία Βέλλη: «Ελπίζω όταν βγει από το Survivor να μην σοκαριστεί με αυτά που θα δει και θα διαβάσει»

26 Μαρτίου 2021 21:00

Το μεσημέρι της Παρασκευής, η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στην εκπομπή Love it.

Και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή της καλής της φίλης, Άννας Μαρίας Βέλλη στο Survivor.

Τονίζοντας πως πρέπει να αντιμετωπίσει με ψυχραιμία όσα γράφονται για εκείνη.

Λίγες μέρες μετά την αποχώρηση της Άννας Μαρίας από το παιχνίδι, η Μαντώ Γαστεράτου σχολίασε όσα βλέπει να γράφονται για εκείνη στα social media.

Καθώς και τη σχέση που έχει η youtuber με τον Νίκο Μπάρτζη, τονίζοντας πως είναι πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της.

«Της βγήκε αυτή η δυναμικότητα που είχε μέσα της, γιατί είναι αντράκι. Δεν έχω μιλήσει με τον Αρκάδιο, δεν τον γνωρίζω προσωπικά.

Ξέρω πολύ καλά την Άννα Μαρία, είχαμε μιλήσει μάλιστα λίγες ώρες πριν φύγει.

Με τον σύντροφό της ήταν και στο παρελθόν μαζί, πέντε χρόνια και τώρα είναι πολύ καλά μαζί του. Όλα αυτά που ακούγονται και όλα αυτά που βλέπουμε, εμένα με προβληματίζουν.

Δεν φέρεσαι έτσι και μάλιστα δημόσια σε μία κοπέλα. Και στην τελική, το τι κάνει ο κάθε άνθρωπος στην προσωπική του ζωή δεν αφορά κανέναν.

Σε τέτοια παιχνίδια επιβίωσης καλείσαι να συμβιώσεις με άγνωστα άτομα από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μέχρι και στην τουαλέτα μαζί πηγαίνεις.

Αναπτύσσεις ισχυρούς δεσμούς γιατί είσαι αποκομμένος και από την οικογένειά σου και από τη ζωή σου έξω.

Δεν ξέρω αν ο Νίκος Μπάρτζης είναι στα γούστα της. Μέσα σε ένα παιχνίδι τα συναισθήματα μεγεθύνονται και το τόσο μπορεί να γίνει ολόκληρο θέμα.

Ελπίζω όταν βγει από το παιχνίδι να μην σοκαριστεί με αυτά που θα δει και να το διαχειριστεί όσο καλύτερα γίνεται.

Δεν είναι εύκολο να έχεις πάει σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, να σε βλέπει όλη η Ελλάδα και ξαφνικά να σε κατηγορούν ότι συνάπτεις σχέση με συμπαίκτες σου ενώ έχεις έξω άλλη σχέση».