Μαντώ: «Μπήκα στη διαδικασία για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω»

17 Δεκεμβρίου 2021 18:15

Μαντώ: «Μπήκα στη διαδικασία για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω»

Η Μαντώ εξομολογήθηκε στο Στούντιο 4 λεπτομέρειες από την εποχή που ακολούθησε εξαντλητικές δίαιτες για να χάσει βάρος εξαιτίας των απαιτήσεων της δουλειάς της.

Μαντώ: «Μπήκα στη διαδικασία για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω».

«Υπήρχε body shaming. Τρία κιλά πάνω να ήσουν σου έλεγαν στη δουλειά πρέπει να χάσεις 10 κιλά, το οποίο ήταν τραγικό γιατί κάποια κοπέλα όπως εγώ που ήμουν με καμπύλες και που η φυσιολογική μου κατάσταση είναι να μην είμαι πολύ αδύνατη γιατί αρρωσταίνω, είχα μπει σε μια διαδικασία να πάω κόντρα στη φύση μου και να γίνω κόκκαλο. Έκανα δίαιτες. Έτρωγα ελάχιστα. Έτρωγα 3 μπουκιές και είχα φάει. Αρρώστησα. Νοσηλεύτηκα. Είχα αναιμία. Τα πάντα. Θυρεοειδή»

«Ήταν η τάση της εποχής τότε. Ήταν της μόδας τα ‘κόκκαλα’. Δεν έπρεπε να το κάνω και για άλλους λόγους. Δεν ήμουν ποτέ η τραγουδίστρια που ήθελα να τραγουδάω και να κοιτάνε τα πόδια μου. Ήθελα να ακούνε τη φωνή μου και τα τραγούδια μου».

«Αλλά μπήκα στη διαδικασία για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Τις εποχές που είχα περισσότερα κιλά είχα μεγαλύτερη επιτυχία. Όποτε αδυνάτιζα πολύ δεν ήμουν τόσο δημοφιλής. Ο κόσμος με ήθελε για αυτό που είμαι. Όχι το άλλο άκρο».