«Θα έρθω και θα σου κρεμάσω τα άντερα»: Η Μαντώ Τζαβάρα καταθέτει νέα μήνυση εναντίον του διεθνούς μπασκεμπολίστα, πρώην συντρόφου της και γι’ απόπειρα στραγγαλισμού

Tα σημάδια στο πρόσωπό της μαρτυρούν την αγριότητα των επιθέσεων που δέχθηκε από τον πρώην σύντροφό της. Μάλιστα, απόπειρα στραγγαλισμού αυτή τη φορά βγαίνει στην επιφάνεια και η μόνη οδός είναι η δικαστική.

«Θα έρθω και θα σου κρεμάσω τα άντερα», μεταξύ άλλων, ισχυρίζεται η Μαντώ Τζαβάρα πως της είπε ο διεθνής μπασκετμπολίστας με τον οποίο διατηρούσε σχέση και θα κάνει νέα μήνυση για εγκληματική ενέργεια και απόπειρα στραγγαλισμού.

Όπως καταγγέλλει, τους τελευταίους πέντε μήνες η ζωή της είχε μετατραπεί σε κόλαση ενώ ο πρώην σύντροφός της, απειλούσε καθημερινά πως θα τη σκοτώσει.

Οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως μέσω της ιατροδικαστικής έκθεσης, σοκάρουν. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, το μοντέλο όχι μόνο ξυλοκοπήθηκε με βιαιότητα, αλλά υπήρξε και απόπειρα στραγγαλισμού.

«Ζητώ την τιμωρία του. Έχω εμπεδώσει τι έχει συμβεί, αυτό που με ενδιαφέρει είναι η τιμωρία. Η τιμωρία της πράξης του» δήλωσε χαρακτηριστικά το φερόμενο θύμα.