Μαντόνα: Χώρισε τον κατά 35 χρόνια νεότερο σύντροφό της

27 Απριλίου 2022 13:30

Η Μαντόνα αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους στην προσωπική της ζωή από τον νεότερο σύντροφό της που υπήρξαν ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια.

Μαντόνα: Χώρισε τον κατά 35 χρόνια νεότερο σύντροφό της.

Η Μαντόνα είναι και επίσημα single αυτό μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αφού η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια αποφάσισε να χωρίσει από τον κατά 35 χρόνια νεότερο σύντροφό της.Μαντόνα: Χώρισε τον κατά 35 χρόνια νεότερο σύντροφό της

Όπως γράφει τις τελευταίες ώρες ο βρετανικός τύπος ο 28χρονος χορευτής και η βασίλισσα της ποπ μουσικής διατηρούν παρά τον χωρισμό τους αρκετά καλές σχέσεις όμως η ίδια πλέον μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αφήνει όμως ρίχνει τα γραφεία της προς κάθε κατεύθυνση.

«Το Κάρμα είπε: όταν κάποιος στη ζωή σου δεν είναι κατάλληλος για ‘σένα… ο Θεός θα τον αξιοποιεί συνεχώς για να σε πληγώνει μέχρι να γίνεις αρκετά δυνατός για να τον αφήσεις να φύγει».

Αιτία του χωρισμού τους όπως φαίνεται είναι υπερβολική εξωστρέφεια της Μαντόνα στα σόσιαλ μίντια η οποία τις τελευταίες εβδομάδες εμφανίζεται η γυμνή σε βίντεο που αναρτά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τικ Τοκ.

Ένωσε μία τελευταία ανάρτηση της έδειχνε στους θαυμαστές της στη μεγάλη συλλογή από εσώρουχα που διαθέτει.

Φυσικά πολλοί από τους θαυμαστές της αναρωτιούνται σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται η βασίλισσα της ποπ και εκθέτει τόσο ανεπανόρθωτα τον εαυτό της.