Μαντόνα: Οι πρώτες φωτογραφίες της μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

Συντάκτης: Newsroom

19 Ιουλίου 2023 13:48

Μαντόνα: Οι πρώτες φωτογραφίες της μετά την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της

Τις πρώτες της selfies στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανέβασε η Μαντόνα, μετά την σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της.

Η 65χρονη «Βασίλισσα της Pop» νοσηλεύτηκε τις τελευταίες εβδομάδες στην εντατική, όταν διαγνώστηκε με βακτηριακή λοίμωξη, όπως έγινε γνωστό.

«Το Σάββατο 24 Ιουνίου η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση. Αυτή τη στιγμή θα χρειαστεί να διακόψουμε όλες τις υποχρεώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνεται και η περιοδεία», ανέφερε χαρακτηριστικά η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο μάνατζέρ της τις προηγούμενες εβδομάδες.

Η τραγουδίστρια πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, όπου παρέμεινε για αρκετές ημέρες κλινήρης λόγω της αδυναμίας και των εμετών που έκανε διαρκώς. Μόλις πριν μία εβδομάδα έγραψε στο Instagram:

«Σας ευχαριστώ όλους για την θετική σας ενέργεια. Προσευχές και λέξεις για ανάρρωση και ενθάρρυνση. Ένιωσα την αγάπη σας. Είμαι στον δρόμο της αποθεραπείας και φοβερά ευγνώμων για όλες τις ευλογίες στη ζωή μου.

Η πρώτη μου σκέψη, όταν ξύπνησα στο νοσοκομείο, ήταν τα παιδιά μου. Η δεύτερη σκέψη μου ήταν ότι δεν θέλω να απογοητεύσω όποιον πήρε εισιτήριο για την παγκόσμια περιοδεία μου. Δεν ήθελα να απογοητεύσω επίσης τους ανθρώπους που εργάστηκαν ακούραστα μαζί μου τους τελευταίους μήνες για να δημιουργήσουμε το show».