Μαντόνα: Πλαστικός εξηγεί τι έχει κάνει η βασίλισσα της ποπ και έχει παραμορφωθεί

Συντάκτης: Newsroom

7 Φεβρουαρίου 2023 15:13

Μαντόνα: Πλαστικός εξηγεί τι έχει κάνει η βασίλισσα της ποπ και έχει παραμορφωθεί

Η Βασίλισσα της ποπ Μαντόνα ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει ένα από τα μουσικά βραβεία στα Grammy 2023 και ο κόσμος τρόμαξε να τη αναγνωρίσει λόγω των πλαστικών επεμβάσεων που έχει υποβληθεί η σταρ.

Πολλοί σχολίασαν γιατί μοιάζει τόσο διαφορετική και παραμορφωμένη, η 64χρονη τραγουδίστρια. Κορυφαίοι πλαστικοί χειρουργοί ανά τον κόσμο εκφράζουν την πεποίθηση ότι η Μαντόνα έχει βάλει «υπερβολικά fillers και botox» ενώ δεν αποκλείουν το λίφτινγκ και την πλαστική μύτης. Πάντως, μετά την εμφάνισή της, πολλοί ήταν εκείνοι που μπήκαν στο Twitter για να σχολιάσουν…

Μιλώντας αποκλειστικά στην Daily Mail, o Dr. Michael Horn, ένας πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός από το Σικάγο του Ιλινόις, είπε πως πιστεύει ότι η Μαντόνα πιθανότατα να υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική αισθητική επέμβαση. Πιστεύει ακόμα ότι όχι μόνο έκανε «λίφτινγκ προσώπου» – το οποίο, όπως είπε, ήταν «προφανές επειδή το δέρμα της φαινόταν σφιχτό και τραβηγμένο προς τα πίσω χωρίς ρυτίδες» – αλλά ότι έκανε και επέμβαση στη μύτη. «Με την πάροδο των ετών, η Μαντόνα, φαίνεται να έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής», ανάφερε χαρακτηριστικά ο Dr. Michael Horn και εξήγησε: «Τα μάτια της φαίνονται επίσης μικρότερα, πιθανότατα λόγω του τραβήγματος κατά τη διάρκεια του λίφτινγκ. Η Μαντόνα στο παρελθόν είχε μια φυσική μύτη που ταίριαζε στο πρόσωπό της. Φαίνεται σαν να έχει κάνει ρινοπλαστική, αφού αυτή η μύτη της έχει μυτερή άκρη και φαίνεται πολύ στενή».

Επίσης ο πλαστικός χειρουργός είπε ότι «το μπότοξ ήταν επίσης εμφανές σε πολλές περιοχές του προσώπου της», ενώ επεσήμανε την έλλειψη «γραμμών έκφρασης και ρυτίδων», καθώς και την «ελάχιστη κίνηση του προσώπου της» κατά τη διάρκεια της ομιλίας της. «Αυτό που είναι πιο αξιοσημείωτο και εντυπωσιακό είναι η δραστική αλλαγή στο σχήμα του προσώπου της Μαντόνα σε σχήμα V», πρόσθεσε. «Φαίνεται ότι έχει χρησιμοποιήσει υπερβολικό filler στην πάροδο των χρόνων, δίνοντας στο πρόσωπό της μια γεμάτη εμφάνιση και αφαιρώντας τη φυσική δομή που είχε κάποτε. Τα ζυγωματικά της είναι πιο έντονα από ποτέ και φαίνονται αφύσικα ψηλά».

Τέλος, ο Dr. Horn επεσήμανε αλλαγή στο πάχος των φρυδιών της, καθώς και στη γραμμή των μαλλιών της, υποννοώντας ότι έχει επέμβει και σε αυτές τις περιοχές. «Φαίνεται επίσης ότι είχε κάνει λίφτινγκ φρυδιών, το οποίο γίνεται πιο αισθητό από τα λεπτά φρύδια της, τα οποία προηγουμένως ήταν παχιά», κατέληξε.