Μάρα Μεϊμαρίδη: «Κάποτε ήμουν πάρα πολύ βλαμμένο ον»

Συντάκτης: Newsroom

27 Φεβρουαρίου 2023 15:00

Μάρα Μεϊμαρίδη: «Κάποτε ήμουν πάρα πολύ βλαμμένο ον»

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μίλησε η Μάρα Μεϊμαρίδη σχετικά με την εμφάνισή της, τις επιλογές της στα ρούχα και την τηλεόραση.

«Κάποτε ήμουν πάρα πολύ βλαμμένο ον και έδινα πολύ μεγάλη σημασία στην εμφάνιση και στα ρούχα. Μου αρέσουν πολύ τα έθνικ ρούχα. Έντυνα τα ζώα μου στα ίδια χρώματα με εμένα», είπε η γνωστή συγγραφέας.

Ποια είναι η σχέση της με την τηλεόραση;

«Δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι, ούτε τον εαυτό μου έβλεπα. Δεν θα επέστρεφα στην παρούσα κατάσταση στην τηλεόραση, είναι αστυνομικά ρεπορτάζ τώρα», δήλωσε.

Μάρα Μεϊμαρίδη: Εξήγησε γιατί δεν συμμετέχει στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Η Μάρα Μεϊμαρίδη εξήγησε για ποιον λόγο δεν συμμετέχει φέτος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η Μάρα Μεϊμαρίδη παρουσίασε το νέο της βιβλίο «Ραχέλ – Ήμουν η τρίτη σύζυγος του Αποστόλου Παύλου» και μίλησε στους εκπροσώπους των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Η γνωστή συγγραφέας ρωτήθηκε γιατί δεν συμμετέχει στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και σημείωσε ότι ακόμη την ταλαιπωρεί ο τραυματισμός που είχε πέρυσι στο πόδι της, κατά τη διάρκεια του «Just the 2 of us».

«Πώς να πάω στην εκπομπή; Έχω σπάσει το ποδάρι μου, δεν μπορώ να οδηγήσω. Νόμιζα ότι σε κάνα μήνα θα είμαι εντάξει και έχει περάσει ένας χρόνος και ακόμη πονάω», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, ευχαρίστησε την παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου, η οποία βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου της. «Ευχαριστώ το Κατερινάκι που ήρθε σήμερα, το λατρεύω», δήλωσε.

Επίσης, αναφέρθηκε στον λόγο που δεν αφήνει τον σύζυγό της να διαβάσει τα βιβλία της. «Δεν τον αφήνω να διαβάζει τα βιβλία μου, γιατί είναι γρουσούζης», είπε με χιούμορ.

Πρόκειται για το όγδοο βιβλίο της Μεϊμαρίδη.

Η Ραχέλ, μια νεαρή Εβραιοπούλα γεννιέται στην Κρήτη το έτος 48, επί Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Μεγαλώνει και γαλουχείται από τις πνευματικές Μάγρες που την μυούν στις πολεμικές και θεραπευτικές τέχνες. Ερωτεύεται παθιασμένα, πολεμάει, συνωμοτεί, πουλιέται σαν σκλάβα, δραπετεύει και είναι αυτόπτης μάρτυρας στη συγγραφή των Ευαγγελίων στη Ρώμη του έτους 75.

Όλος ο ταραχώδης πρώτος αιώνας μ.Χ, ο πιο σημαντικός για την ανθρωπότητα καταγράφεται μέσα από τις ζωές αληθινών ιστορικών προσώπων. Ποιος ήταν ο Ιησούς; Ποιος ήταν ο Παύλος; Ποιος πράγματι έγραψε τα Ευαγγέλια; Ποια αλήθεια κρύβεται πίσω από τη πιο διάσημη ιστορία που ειπώθηκε ποτέ;

Μια φανταστική μυθοπλασία με έντονη σύνδεση με τα πραγματικά ιστορικά γεγονότα που αφορούν τη γέννηση και την εδραίωση της χριστιανικής θρησκείας, με ζωντανούς χαρακτήρες, έντονη δράση και πλοκή γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις, ένα μαγικό ταξίδι σε όλο σχεδόν τον γνωστό κόσμο μιας σημαντικής περιόδου για την εξέλιξη των μεταφυσικών αναζητήσεων του ανθρώπινου είδους.

Μια περιήγηση στον ιστορικό χώρο και χρόνο, όπου μαγεία και ρεαλισμός, ιδέες και γεγονότα, πραγματικό και φανταστικό συμπλέκονται αρμονικά συνθέτοντας ένα μαγικά ρεαλιστικό μυθιστόρημα μεγάλης έντασης και αφηγηματικής αξίας.