Η επιβεβαίωση έρχεται: η νέα απομάκρυνση απ’ το κανάλι του Σαββίδη (φωτογραφία)

19 Ιουνίου 2019 13:00

Το γράφαμε πριν από λίγες μέρες και όπως όλα δείχνουν, ήμασταν ακριβείς και ημερολογιακά, καθώς στέλεχος από το Open TV, μετά την απομάκρυνση του Τζώνη Καλημέρη, φέρεται ήδη να έχει προετοιμαστεί -και εκείνο- για την… εθελούσια έξοδο.

Μιλάμε βεβαίως για την απομάκρυνση της Άλκηστης Μαραγκουδάκη, η οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, γνωρίζει ήδη πως είναι εκτός καναλιού. Ηδη, λένε οι κονεσέρ, της έχει σταλεί η επίσημη ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας της, μετά την απομάκρυνση του Διευθύνοντα Συμβούλου του Τζώνη Καλημέρη.

Πολλοί θεωρούν πως έπεται συνέχεια σε ό,τι αφορά τις απολύσεις και αποχωρήσεις στελεχών ενώ έγινε γνωστό ότι έφυγε και η Γενική Διευθύντρια της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ» (έτσι εμφανιζόταν στην «ταυτότητα») και νούμερο 2 στην Dimera, Ηρώ Ορφανού. Λογικό, αν κρίνουμε απ’ τις πωλήσεις τα νούμερα και κυρίως απ’ τα δεκάδες εκατομμύρια που έχει επενδύσει ο Ιβάν Σαββίδης στα συγκεκριμένα ΜΜΕ.
Ολοι – και το έχουμε γράψει πολλάκις και όσο σκληρό ή κυνικό κι αν ακούγεται- σε αυτόν τον κόσμο ή είμαστε «προϊόντα» ή έμποροι. Δυστυχώς, έτσι είναι τα πράγματα. Οποιος αντέχει, αντέχει…