Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: 1,5 χρόνο μαζί & είναι σαν σε πρώτο ραντεβού (*Mε ποιον διεθνή σταρ μοιάζει πολύ ο Κωστής… γέρος)

Δημοσιεύθηκε: 19 Ιουλίου 2019 13:11
Μαραβέγιας-Σωτηροπούλου: 1,5 χρόνο μαζί & είναι σαν σε πρώτο ραντεβού (*Mε ποιον διεθνή σταρ μοιάζει πολύ ο Κωστής... γέρος)

Ο Κωστής Μαραβέγιας μέχρι να γνωρίσει και να ερωτευτεί την Τόνια Σωτηροπούλου δεν μας είχε απασχολήσει παρά μόνο με την καριέρα του. Ο έρωτας, όμως, δεν κρύβεται -τελικά- και πλέον, παρότι δεν μιλάει για το love story τους μέχρι κοινές τους φωτογραφίες αναρτά. Κάτι ανήκουστο σε σχέση με τον Κωστή π.Τ. (προ Τόνιας).

«Οι δυο τους ζουν κάθε φορά πρώτο ραντεβού. Δεν είναι τυχαίο που τον ακολουθεί σε όλες τις συναυλίες του ανά την Ελλάδα», αποκαλύπτει πηγή απ’ το περιβάλλον τους.

Και δεν μας κάνει εντύπωση. Ο Κωστής Μαραβέγιας άλλωστε βλέπει τον εαυτό μαζί με την Τόνια… μισό αιώνα μετά. Μας παρουσίασε, λοιπόν, ένα στιγμιότυπο από τα Όσκαρ του 2069.

Όπως θα δεις στην φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram κι επεξεργάστηκε με το FaceApp (λύσσα πια, εδώ και ένα χρόνο όλοι ασχολούνται, στην Ελλάδα τώρα το ανακαλύψατε βρε τζιμάνια; Οι celebs, πάντως, τουλάχιστον μια διετία πριν), είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.

Ωστόσο, η εικόνα της Τόνιας Σωτηροπούλου φαίνεται ίδια. Έτσι, εκείνος σχολίασε: «14.03.69 Με την εγγονή μου Αντωνία στην απονομή των Όσκαρ».

Να πούμε κάτι εδώ, γιατί ξέρουμε καλά την εφαρμογή: Όταν μια φωτογραφία είναι ήδη αρκετά ρετουσαρισμένη, το Face Application δεν την «πειράζει» σχεδόν καθόλου. Δεν την αλλοιώνει παρά ελάχιστα δηλαδή. Ο νοών νοείτο. Βέβαια, στην προκειμένη «παίζει» ο Κώστας να «πείραξε» μόνο τον εαυτό του, αν και απ’ το σχόλιό του δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Ούτως ή άλλως, η μεταμόρφωσή του είναι άκρως εντυπωσιακή, αφού (βάλτε το μυαλουδάκι σας να δουλέψει) σε μεγάλη ηλικία θυμίζει έντονα τον Steven Spielberg! Στο, ένα τσακ, πιο λεπτό του.

Όπως και να ‘χει, εμείς να τους ευχηθούμε και έναν αιώνα μαζί κι αγαπημένοι και το κυριότερο, κάθε φορά που βρίσκονται να νιώθουν όπως στο πρώτο τους ραντεβού. Αυτό είναι το σημαντικότερο. Cheers, guys!