Μάργκοτ Ρόμπι: Δεν θα παίξει, τελικά, στους «Πειρατές της Καραϊβικής»

15 Νοεμβρίου 2022 12:06

Η Μάργκοτ Ρόμπι ανακοίνωσε μιλώντας στο «Vanity Fair» ότι η γυναικεία εκδοχή της ταινίας «Πειρατές της Καραϊβικής» «πέθανε» για την «Disney»!

Τον Ιούνιο του 2020 είχε ανακοινωθεί ότι η ηθοποιός Μάργκο Ρόμπι θα πρωταγωνιστούσε στη νέα ταινία «Πειρατές της Καραϊβικής» της «Disney», το σενάριο της οποία θα έγραφε η Κριστίνα Χόντσον.

«Είχαμε μια ιδέα, πριν από πολλά χρόνια, την οποία συζητούσαμε πριν από λίγο καιρό, για να έχουμε μία περισσότερο γυναικεία εκδοχή της ταινίας -όχι εντελώς γυναικεία, αλλά απλώς μια διαφορετική ιστορία- που πιστεύαμε ότι θα ήταν πολύ ωραία» δήλωσε η Ρόμπι στο «Vanity Fair» για την ταινία «Πειρατές» της «Disney».

«Αλλά υποθέτω ότι δεν θέλουν να την κάνουν», πρόσθεσε.

Το «Variety» ανέφερε το καλοκαίρι του 2020 ότι η «Disney» βρισκόταν στην πρώιμη ανάπτυξη της ταινίας «Πειρατές» με τη Ρόμπι αλλά και σε μία ακόμη ταινία του franchise «Πειρατές της Καραϊβικής».

Σε συνέντευξή του, στους «Sunday Times» τον Μάιο, ο Τζέρι Μπρουκχάιμερ είχε πει ότι και οι δύο ταινίες βρίσκονται σε εξέλιξη. Ο μεγαλοπαραγωγός επιβεβαίωσε επίσης ότι το μέλλον του franchise «Πειρατές» δεν συμπεριλαμβάνει τον αρχικό πρωταγωνιστή του, Τζόνι Ντεπ, παρά τις φήμες που τον ήθελαν να επιστρέφει.

«Ναι. Μιλάμε με τη Μάργκοτ Ρόμπι. Αναπτύσσουμε δύο σενάρια για τους ‘Πειρατές’ – ένα μ’ αυτήν και ένα χωρίς», είπε ο Μπρουκχάιμερ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του franchise. «[Θα επιστρέψει ο Ντεπ;] Όχι σε αυτό το σημείο. Το μέλλον δεν έχει αποφασιστεί ακόμη» πρόσθεσε.

Πάντως, η ακύρωση του πρότζεκτ με πρωταγωνίστρια τη Ρόμπι έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους θαυμαστές του Ντεπ. Παράλληλα, θέλουν να τον δουν και πάλι στη συνέχεια του θρυλικού φιλμ.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μάλιστα, κυκλοφορεί εδώ και καιρό μία ειδική φόρμα από τους φαν, που μαζεύουν υπογραφές για την επιστροφή του ηθοποιού.

Αν και κάτι τέτοιο δεν δείχνει πιθανό στη δεδομένη χρονική στιγμή, οι ίδιοι δεν χάνουν την αισιοδοξία τους…