Μαρί Σαντάλ-Λετίθια: Ούτε καλημέρα δεν λένε πια. Αυτός είναι ο λόγος που απομακρύνθηκαν

19 Νοεμβρίου 2018 20:05

Οριστική φαίνεται πως είναι η ρήξη ανάμεσα στις γαλαζοαίματες. Μαρί Σαντάλ και Λετίθια πλέον δεν μιλιούνται. Δεν ανταλλάσσουν πλέον ούτε καλημέρα. Ο λόγος; Θα θυμάστε το δημόσιο μήνυμα της Μαρί Σαντάλ για τη βασίλισσα Λετίθια πριν μερικούς μήνες, με αφορμή το βίντεο που δείχνει την Λετίθια να διαπληκτίζεται με την πεθερά της και τέως βασίλισσα Σοφία, Ε, φαίνεται πως έκτοτε και καθώς τη «δικιάς» μα πριγκίπισσας την ενόχλησε τα μάλα (άλλωστε, η Λετίθια έσπασε το πρωτόκολλο και αυτό σε κάποιες περιπτώσεις, όπως στην προκειμένη λ.χ., είναι ασυγχώρητο) οι δύο γυναίκες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση.

Η Μαρί Σαντάλ είχε γράψει τότε: «Καμία γιαγιά δεν αξίζει αυτό το είδος αντιμετώπισης! Πω πω έδειξε τον πραγματικό της εαυτό». Και αυτό, όχι απλώς την ξένισε, την απομάκρυνε… τροχάδην απ’ τη Λετίθια.  Τότε, ο Παύλος Γλίξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ δεν πήγαν λέγοντας πως είχαν επαγγελματικές υποχρεώσεις στην Νέα Υόρκη, ωστόσο η Λετίθια φαίνεται πως δεν πείστηκε.

 

Μάλιστα, η Μαρί Σαντάλ δεν πήγε στους εορτασμούς για τα 80 χρόνια της τέως βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας και η Λετίθια, σε ανταπόδοση, όπως μαθαίνουμε, όπου καλούν τη Μαρί Σαντάλ δεν πηγαίνει εκείνη. Περίτρανο παράδειγμα, το ότι πρόσφατα γιορτάστηκαν τα 50α γενέθλια του Παύλου Γλίξμπουργκ στο Λονδίνο και ο βασιλιάς της Ισπανίας, Φίλιππος πήγε χωρίς την Λετίθια. Τι τραβάνε κι αυτοί οι γαλαζοαίματοι…