Μαρί Σαντάλ: Διακοπές στις Σπέτσες με όλη την οικογένειά της

Συντάκτης: Newsroom

11 Αυγούστου 2022 13:34

Σε ατελείωτες καλοκαιρινές διακοπές έχει επιδοθεί εδώ και εβδομάδες η Μαρί Σαντάλ η οποία πλέον βρίσκεται στις Σπέτσες και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού μαζί με την οικογένειά της.

Η Μαρί Σαντάλ είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο στο instagram αλλά και στο τικ τοκ όπου εκεί δείχνει το πιο χαλαρό και ήρεμο χαρακτήρα της.

Η κόρη της Μαρί Σαντάλ και του Παύλου, Ολυμπία γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τους φίλους της στις Σπέτσες και φυσικά όλη η οικογένεια ανέβασε τις απαραίτητες φωτογραφίες στα social media αποδεικνύοντας πως η χλιδή κυκλοφορεί μέσα στο αίμα τους

Η Ολυμπία βρέθηκε μαζί με καλούς φίλους στο νησί όπου κολύμπησαν στα καταγάλανα νερά του Αργοσαρωνικού και φυσικά διασκέδασαν μέχρι πρωίας για το ευτυχές γεγονός των γενεθλίων.

Ο Παύλος αλλά και η Μαρί Σαντάλ προσπαθούν να δείξουν ένα ήπιο προφίλ προς τα έξω Παρά το γεγονός πως οι περισσότερες φωτογραφίες τους είναι σε χλιδάτα ξενοδοχεία και σε υπερπολυτελή δωμάτια με ιδιωτικές πισίνες.