Μαρία Αλεξάνδρου για Μικαέλα Φωτιάδη: «Δεν έχει γίνει μήνυση, γιατί ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και τον αγαπάει ακόμα»

Συντάκτης: Newsroom

9 Φεβρουαρίου 2024 17:23

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε η Μικαέλα Φωτιάδη και πολλοί πιστεύουν πως για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ευθύνεται ο πρώην σύντροφός της.

Δείτε επίσης: H δημόσια έκκληση της Μικαέλας Φωτιάδη μετά τον ξυλοδαρμό της

Για τα όσα υπέστη το μοντέλο μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» η καλή της φίλη Μαρία Αλεξάνδρου και έκανε λόγο για μία τοξική σχέση ενώ τόνισε πως δεν έχει κάνει μήνυση στον πρώην σύντροφό της γιατί έχει ακόμη συναισθήματα για εκείνον.

«Μόλις έμαθα για τον ξυλοδαρμό στεναχωρήθηκα, αλλά ήταν αναμενόμενο. Η Μικαέλα είχε μια εμμονή με τον πρώην σύντροφό της, του έστελνε συνέχεια μηνύματα από έναν κοινό μας φίλο. Για μένα, είναι πολύ άνανδρος αν ο συγκεκριμένος έχει κάνει κάτι τέτοιο. Προσωπικά πιστεύω κατά 99% ότι αυτός το έχει κάνει. Το πράγμα βγάζει μάτι. Όταν συνέβη κάτι αντίστοιχο σε εμένα, πήγα κι έκανα μήνυση.

Εδώ, πού είναι η μήνυση; Η Μικαέλα ξέρει πολύ καλά ποιος το έκανε, το έχει δημοσιοποιήσει και η ίδια. Δεν έχει γίνει μήνυση, γιατί ξέρει πολύ καλά ποιος είναι και τον αγαπάει ακόμα. Την τελευταία φορά που την είδα ήταν πολύ χάλια. Δεν υπήρχε άλλη λέξη, πέρα από την πρώην σχέση της. Δεν υπήρχε τίποτα άλλο στον κόσμο, πέρα από αυτόν», είπε η Μαρία Αλεξάνδρου.

«Δεν ήταν μια φυσιολογική σχέση αυτή. Η Μικαέλα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ήταν ένα ράκος, είχε χάσει πολλά κιλά», πρόσθεσε.

  

Ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Μικαέλα Φωτιάδη πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τον ξυλοδαρμό της.
«Έχω βάλει δικηγόρο και έχει αναλάβει αυτός την υπόθεση. Μίλησαν άνθρωποι για μένα που έχω να μιλήσω καιρό μαζί τους. Δεν πειράζει, θα τα κανονίσει και αυτά ο δικηγόρος μου. Δεν είμαι σε κατάσταση να μιλήσω. Από εδώ και πέρα θα μιλάει ο δικηγόρος μου» τόνισε η Μικαέλα Φωτιάδη στην εκπομπή του Alpha.