Μαρία Αλιφέρη: πώς είπε το ναι στον Alpha – Σε τηλεοπτικό ρόλο μετά από καιρό

20 Απριλίου 2022 20:15

Μαρία Αλιφέρη: είπε το ναι στον Alpha - Σε τηλεοπτικό ρόλο μετά από καιρό

Η Μαρία Αλιφέρη μίλησε στο Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση για να πάρει μέρος στην καθημερινή σειρά του Alpha, Άσε μας ρε μαμά. Παράλληλα σχολίασε το Ελληνικό  #metoo.

Μαρία Αλιφέρη: πως είπε το ναι στον Alpha – Σε τηλεοπτικό ρόλο μετά από καιρό.

«Είπα το “ναι” γιατί υπάρχει ένα ερέθισμα, είναι ένα ελαφροΐσκιωτο πλάσμα, που ακολουθεί τις επιλογές».

«Έχω αρκετές προτάσεις για τηλεόραση αλλά ήθελα περισσότερες». Σχολίασε αμέσως μετά.

Σχετικά με το Ελληνικό #MeToo και τις καταγγελίες στα πρόσωπα που αφορούσαν η άποψη της είναι αρκετά αιχμηρή

«Αρχικά, ένα τεράστιο “μπράβο” στα παιδιά που μίλησαν για το θέμα αυτό. Αποτρόπαιες οι πράξεις αυτές. Καταδικάζω τις πράξεις όχι τα πρόσωπα. Πιστεύω βαθύτατα ότι είμαστε εν δυνάμει δολοφόνοι, άγγελοι και διάβολοι σημασία έχει πως δαμάζουμε τους δαίμονές μας».

Ο ρόλος στη Λάμψη του Νίκου Φώσκολου που απέρριψε

«Μου είχε προταθεί ο ρόλος της Βίρνα Δράκου. Ήταν πάρα πολλές οι υποχρεώσεις μου κι εδώ και στο εξωτερικό με το θέατρο. Και ήταν αδύνατο να γίνει, ήταν καθημερινό. Μετά μπήκα στο “Καλημέρα Ζωή”, πολύ αργότερα. Είμαστε και κουμπάροι με τον Νίκο Φώσκολο. Με το Νίκο έχουμε ιστορία από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου». Είπε η Μαρία Αλιφέρη.

Ο ρόλος της στο Άσε μας ρε μαμά – Αυτός είναι ο τρόπος που η Μελισσάνθη θα μπει στη σειρά

Η Έλλη ανακοινώνει σε όλους ότι βρήκε την μητέρα της, την Μελισσάνθη. Αλλά περιμένει από εκείνη να επικοινωνήσει μαζί της. Ενώ ο Μενέλαος, ο Μάθιου και ο Θωμάς -μετά το χτεσινοβραδινό ξενύχτι είναι χάλια … Κάτω απ’ τα καχύποπτα βλέμματα των γυναικών τους. Στο μεταξύ, η Ρωξάνη αρνείται να πάει στην εταιρία. Επίσης ψάχνει τρόπο να λύσει το θέμα που προέκυψε με την κολλητή της.

Καθώς ο Ορέστης τής προτείνει να είναι επιτέλους για μια φορά ειλικρινής με τα παιδιά της. Για να τους πει ακριβώς τις σκέψεις της γι’ αυτά! Επιπλέον, οι άντρες οργανώνουν κρυφά και δεύτερη έξοδο με τον Άραβα. Αυτή την φορά όμως τόσο η Αλίκη όσο και η Κορίνα με την Τζοβάνα είναι υποψιασμένες. Επίσης παίρνουν την απόφαση να αρχίσουν την παρακολούθηση…