Μαρία Αναστασοπούλου: Γιατί αποχώρησε εκτάκτως από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Δεκεμβρίου 2022 10:30

Η Μαρία Αναστασοπούλου διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό και αποχώρησε από το πλατό κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα», το πρωί της Τετάρτης.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Αναστασοπούλου βρέθηκε κανονικά στην εκπομπή και στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ενημερώθηκε πως το τεστ που είχε κάνει λίγο πριν από την έναρξη της εκπομπής ήταν θετικό. Έτσι, αποχώρησε άμεσα και τη θέση της πήρε ο Γιώργος Γρηγοριάδης.

Ο Παπαδάκης εξήγησε τι συνέβη στους τηλεθεατές: «Κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι, σας είπαμε ένα ψέμα προηγουμένως. Πάντα πριν ξεκινήσει η εκπομπή υποχρεωνόμαστε να κάνουμε τεστ, και αυτό είναι για την ασφάλεια τη δική μας και όλων όσοι εργάζονται εδώ.

Το Μαράκι μας έκανε τεστ και τελικά είναι θετικό, και δυστυχώς για πέντε ημέρες δεν θα την έχω δίπλα μου. Θετική στον κορωνοϊό το Μαράκι μας… Εγώ είπα ψέματα ότι δεν είναι καλό το μακιγιάζ και έφυγε».

Λίγο αργότερα η Αναστασοπούλου, που πλέον μπήκε σε καραντίνα, σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή είπε: «Με ξαναθυμήθηκε, παιδιά. Είναι θετικό, πριν από λίγο βγήκε. Εγώ μια χαρά αισθάνομαι, δεν έχω τίποτα. Θα σας παρακολουθώ. Περαστικά σε όσους μας βλέπουν και νοσούν. Είχα κολλήσει ξανά και τον περασμένο Μάρτιο».

Πάντως, ο Παπαδάκης είπε πως δεν έχει κολλήσει ποτέ κορωνοϊό.

Η Μαρία Αναστασοπούλου δεν είναι μόνο γνωστή δημοσιογράφος αλλά παράλληλα απολαμβάνει ευτυχισμένη προσωπική ζωή στο πλευρό του συντρόφου της και διευθυντή των ενημερωτικών εκπομπών του ΣΚΑΪ, Γιάννη Κολοκυθά.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να κρατηθούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Υπάρχουν, πάντως, φωτογραφίες τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Γνωρίστηκαν στον χώρο της δουλειάς και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία έλξη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα «Real Life», η Αναστασοπούλου είχε δηλώσει: «Είμαστε ζευγάρι στη ζωή. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει ο ένας να ακολουθεί τα βήματα του άλλου.

Έχει μια πορεία πάρα πολλών χρόνων σε αυτή τη δουλειά. Συνεχίζουμε μαζί, έχουμε τους στόχους μας, κάνουμε τα όνειρά μας και αυτό δεν αλλάζει.

Τα τελευταία οκτώ χρόνια έχουμε μάθει να πορευόμαστε έτσι. Αν έχεις μια δουλειά που αγαπάς και ταυτόχρονα μια προσωπική ζωή που σε ισορροπεί, τότε είσαι ευλογημένος. Τι άλλο να ζητήσεις;».