Μαρία Αναστασοπούλου στον αέρα του «Σήμερα»: «Είναι ντροπή αυτό, καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη»

Συντάκτης: Newsroom

14 Ιουλίου 2022 11:07

Έναν άγριο τηλεοπτικό καυγά είχανε η Μαρία Αναστασοπούλου και ο βουλευτής Γιώργος Τσίπρας με αφορμή την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και τον τρόπο με τον οποίο κάλυψε την υπόθεση ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατέκρινε τον τρόπο που κάλυψε δημοσιογραφικά ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ασκώντας δριμεία κριτική στο κανάλι

«Επειδή σαν κανάλι κρατήσατε αξιοπρεπή στάση για το ζήτημα, το ίδιο κανάλι που όταν ξεκίνησε η υπόθεση Λιγνάδη μιλούσε για γνωστό σκηνοθέτη συστηματικά μέχρι να αρχίσει να λέει το όνομά του, χθες έγραψε “καταδικάστηκε μόνο για δύο βιασμούς ανηλίκων”. Τίποτα άλλο δεν θέλω να πω»

Η Μαρία Αναστασοπούλου παρουσιάζει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ Σήκωσε το γάντι και απάντησε με έντονο ύφος κατηγορώντας τον βουλευτή για παραπληροφόρηση του κοινού

«Εγώ νομίζω ότι κάνετε λάθος ως προς αυτό. Νομίζω ότι έχετε πέσει στην παγίδα, γιατί νομίζω ότι είναι μοντάζ αυτό που έχετε δει στα social media κύριε Τσίπρα. Καλό είναι να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί.

Είναι ντροπή αυτό που λέτε τώρα γιατί δεν το έχετε ψάξει. Είναι μοντάζ, το διαβάσατε κάπου στο twitter κι έρχεστε εδώ, μέσα στον ΣΚΑΙ, και μας λέτε για τα τρολς τώρα. Καλό θα είναι να ζητήσετε συγγνώμη γι’ αυτό που είπατε γιατί δεν γράφτηκε ποτέ».