Μαρία Ανδρούτσου: Αποκάλυψε το μυστικό που τη βοήθησε να χάσει 13 κιλά!

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουνίου 2022 17:33

Μαρία Ανδρούτσου: Αποκάλυψε το μυστικό που τη βοήθησε να χάσει 13 κιλά!

Η Μαρία Ανδρούτσου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της Ξανθίππης στην σειρά «Πενήντα- Πενήντα» στο Mega.

Βέβαια, η εξωτερική εικόνα της ηθοποιού δεν θυμίζει σε τίποτα εκείνη περίοδο καθώς έχει χάσει αρκετά κιλά, γυμνάζεται και πλέον έχει ένα από τα πιο καλλίγραμα σώματα της Showbiz.

Η Μαρία Ανδρούτσου σε συνέντευξη της είχε αποκαλύψει τα μυστικά που ακολούθησε και έχασε 13 ολόκληρα κιλά.

Όπως είπε η ίδια, ξεκίνησε να κάνει βελονισμό, ο οποίος μείωσε την όρεξη της για φαγητό ενώ ηρέμησε το νευρικό της σύστημα και δεν σκεφτόταν πότε θα φάει.

«Μερικοί δεν πιστεύουν στο βελονισμό. Εγώ το πιστεύω. Είναι μικρές βελόνες που σου βάζουν σε πολλά σημεία του σώματός σου με αποτέλεσμα να σου μειώνεται η όρεξη. Δεν είναι ότι κάνεις δίαιτα. Ηρεμεί το νευρικό σύστημα και δεν σκέφτεσαι πότε θα φας. Ξεκίνησα τον Σεπτέμβριο και τον Ιανουάριο όντως είχα χάσει δεκατρία κιλά από παντού, και κυρίως από την περιοχή της κοιλιάς. Μετά συνέχισα για συντήρηση να κάνω άλλους τέσσερις μήνες βελονισμό.

Όταν ακολουθούσα ένα εντατικό πρόγραμμα επισκεπτόμουν τον γιατρό μου τρεις φορές την εβδομάδα. Κάθε συνεδρία είχε διάρκεια 40 λεπτά. Ο γιατρός μού τοποθετούσε ειδικές βελόνες στα επίμαχα σημεία, δηλαδή στις περιοχές από όπου ήθελα να χάσω βάρος, μεταξύ των οποίων και στην κοιλιακή χώρα. Ο βελονισμός κάνει θαύματα στην κοιλιά, αφού χτυπά την πηγή του προβλήματος, συμβάλλοντας σημαντικά στη σύσφιξη των κοιλιακών μυών. Η θεραπεία με τον βελονισμού ήταν, βέβαια, συμπληρωματική, είχε υποστηρικτικό ρόλο στην όλη μου προσπάθεια.

Προσωπικά το έβαλα σκοπό να χάσω κάποια κιλά για να νιώθω καλύτερα με τον εαυτό μου και με το σώμα μου και επειδή είμαι αυστηρή σε ό,τι κάνω το τήρησα. Και αυτό είναι κάτι που με ικανοποιεί», είχε δηλώσει η Μαρία Ανδρούτσου.