Μαρία Αντωνά: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από την εκπομπή της Μαγγίρα

Συντάκτης: Newsroom

22 Φεβρουαρίου 2023 14:10

Μαρία Αντωνά: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από την εκπομπή της Μαγγίρα

Τη Μαρία Αντωνά συνάντησε η κάμερα του «Super Κατερίνα». Η δημοσιογράφος του ΟΡΕΝ μίλησε για το τηλεοπτικό της μέλλον ενώ εξέφρασε και την επιθυμία της να αναλάβει μια μουσική εκπομπή.

«Στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων και των προτάσεων είναι πάντα για όλους τους επαγγελματίες ανοιχτό. Αφού λοιπόν είμαστε κοντά στο να συζητήσουμε για τη νέα χρονιά, πάντα είσαι εδώ να ακούσεις προτάσεις και ανθρώπους».

«Και η ομάδα και οι άνθρωποί σου θέλουν το καλύτερο για εσένα, τη δική σου εξέλιξη. Και μαζί και χωρίς το ίδιο πράγμα θα είναι. Δεν είναι κάτι που μπορώ να σου απαντήσω, γιατί δεν το ξέρω. Σίγουρα θέλω το καλύτερο για όλους και για εμένα. Ό,τι καλό είναι να προκύψει θα χαρώ πάρα πολύ».

Για το ενδεχόμενο να παρουσιάσει μία δική της εκπομπή, η Μαρία Αντωνά απαντά: «Θα ήθελα πάρα πολύ να συμπεριληφθώ σε μία μουσική εκπομπή. Έβλεπα όλους τους κύκλους του MEGA Star και πάντα φανταζόμουν τον εαυτό μου να παρουσιάζει κάτι τέτοιο».

Θα παρουσίαζε ποτέ κάτι μαζί με τον σύντροφό της, Άρη Σοϊλέδη;

«Αυτό θα ήταν, όπως λέει και ο Μακαλιάς, το καλύτερο reality μπροστά στις κάμερες. Φυσικά και θα το έκανα. Πιστεύω ότι θα είχε πολύ τηλεοπτικό ενδιαφέρον, αν και θα τσακωνόμασταν για διάφορα, γιατί εγώ είμαι τελειομανής και ο Άρης πιο χαλαρός».

Σχετικά με την είσοδο της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star και το πρωτοφανές της ξέσπασμα κατά του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη σχολιάζει:

«Στεναχωρέθηκα και για τους δύο. Δεν είναι ευχάριστο να τους βλέπεις να ανταλλάσσουν τέτοιες κουβέντες πανελληνίως, δεν είναι πολιτισμένα πράγματα. Όμως μπορώ να καταλάβω και τον θυμό της Ελευθερίας που δεν έχει περάσει και πάρα πολύ εύκολα τελευταία στα προσωπικά της. Τον έβαλε στο σπίτι της, τον γνώρισε στους φίλους της και την άδειασε με αυτόν τον τρόπο».