Μαρία Αντωνά: Αποκάλυψε όλα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση της με την Σοφιάννα Αβραμάκη

9 Μαΐου 2022 12:35

Η Μαρία Αντωνά μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Οpen και αποκάλυψε όλα όσα έγιναν στη συνάντηση της με την Σοφιάννα Αβραμάκη

Η Μαρία Αντωνά ήταν ιδιαίτερα περιγραφική στα όσα συζήτησε με την πρώην παίκτρια του survivor την οποία Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ανέφερε ως η παράλληλη σχέση του Άρη Σοϊλέδη στο ριάλιτι

«Ήταν μια πολύ γλυκιά προσέγγιση από την ίδια, καθώς δεν μετρούσε ούτε μια μέρα στην Ελλάδα. Μου έστειλε μήνυμα και αυτά τα οποία είπε, τα έκανε και πράξη. Ήταν πάρα πολύ γλυκιά η προσέγγισή της. Ήταν ένα παιδί το οποίο συνάντησα χθες και ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω ήταν ανταπαντήσω θετικά σε αυτή την πρόσκληση. Την ευχαριστώ πολύ.

Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί, που νιώθω την αλήθεια της μέσα από τα μάτια της. Η αλήθεια είναι πως ήταν αρκετά ταραγμένη και δεν μπορούσε να φανταστεί το μέγεθος της κατάστασης μέσα. Ακόμα και αυτή η πληροφορία που μπορεί να υπήρχε ότι κάτι ακούγεται γύρω από αυτούς. Δεν είχε αντιληφθεί το μέγεθος της κατάστασης και αυτό που έλεγε η ίδια είναι πως δεν της περνούσε από το μυαλό πως έχει συμβεί όλο αυτό.

Έχει δει κάποιο μέρους υλικού, έχει διαβάσει κάποια σχόλια και είναι και αρκετά στεναχωρημένη και η οικογένειά της μου είπε. Μου είπε πως “όσο δύσκολο είναι για σένα που είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι και για μένα γιατί έπρεπε να απολογηθώ στη μητέρα μου, στον πατέρα μου και να μπαίνω σε μια φάση να απολογούμαι”. Δεν είναι ωραίο και για το κορίτσι να την ρωτάνε συνέχεια για μένα. Και στο αεροδρόμιο. Και μου λέει: “Μαρία με ρωτήσουν μόνο για εσένα, λες και εγώ δεν υπήρχα στο παιχνίδι πριν από αυτό”. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί, θα βγει να τοποθετηθεί και αυτή όπως θέλει και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, γιατί αυτό από κάπου είχε αρχή, μέση και τέλος.

Για μένα η μεγαλύτερη δικαίωση είναι για τον άνθρωπό μου που είναι μέσα που δεν ξέρει τι συμβαίνει έξω. Ο Άρης Σοϊλέδης δεν είναι τέτοιο παιδί είναι πάρα πολύ γλυκό παιδί. Αν κάποιους πειράζει που βγαίνω και το λέω, λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να έχω άλλη στάση και να έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια. Τον αγαπώ πάρα πολύ, είναι πολύ καλό και άξιο παιδί και θέλω και ο κόσμος να δει την αλήθεια και γιατί έγινε γύρω από τον Άρη όλο αυτό το έργο. Όποιος διοχέτευσε όλο αυτό το δηλητήριο θεωρώ ότι είναι τρομερά ανήθικο»