Μαρία Αντωνά για Άρη Σοϊλέδη: «Απορώ πως ήμουν μαζί σου – Ήσουν σε όλα πολύ μικρός»

Συντάκτης: Newsroom

7 Μαΐου 2024 15:24

Μαρία Αντωνά: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησής της από την εκπομπή της Μαγγίρα

Σε ξέσπασμα κατά του Άρη Σοϊλέδη προχώρησε η Μαρία Αντωνά μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Η δημοσιογράφος και ο ποδοσφαιριστής χώρισαν ύστερα από επτά χρόνια σχέσης και φαίνεται πως οι δυο τους είναι στα “μαχαίρια”. Παρότι το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί, τελικά στις αρχές Απριλίου έγινε γνωστό ότι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Όλα φαίνεται πως ξαφνικά άλλαξαν όταν η Μαρία Αντωνά αποφάσισε να πάρει μέρος στο Survivor, με τις φήμες να οργιάζουν ότι ο Άρης Σοϊλέδης προχώρησε στη ζωή του όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. Μάλιστα, πρόσφατα κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του ποδοσφαιριστή με τη φημολογούμενη νέα σύντροφό του.

Ο ίδιος αποφάσισε να τοποθετηθεί σήμερα για το θέμα ζητώντας από τα ΜΜΕ να σταματήσουν να ασχολούνται με την προσωπική του ζωή.

«Με αφορμή όλα όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες, θέλω να τοποθετηθώ όχι επειδή θα έπρεπε στην πραγματικότητα, απλά και μόνο γιατί δημιουργείται μια εικόνα για τη ζωή μου, τον χαρακτήρα μου και την προσωπικότητά μου από εικασίες και φήμες που δημιουργούν άνθρωποι των media. Δεν αφορά κανέναν το αν, το πως και το πότε προχωράει κάποιος τη ζωή του, πόσο μάλλον να βγάζει φήμες περί παράλληλων σχέσεων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Θέλω να παρακαλέσω να σταματήσει όλο αυτό γιατί στιγματίζει και επηρεάζει ζωές ανθρώπων. Ευχαριστώ» έγραψε ο Άρης Σοϊλέδης στα Instagram Stories του.

Λίγη ώρα μετά, η Μαρία Αντωνά, προχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου ξέσπασμα μέσα από τον δικό της λογαριασμό.

«Αρούλη μου όπως έστρωσες κοιμήσου! Απορώ πως ήμουν μαζί σου τόσα χρόνια. Έπρεπε να πάρω κι εγώ μάλλον έναν άντρα στο κρεβάτι μου για να το καταλάβω. Και κατάλαβα. Ήσουν σε όλα πολύ μικρός» έγραψε χαρακτηριστικά σε Instagram Story το οποίο μάλιστα δημοσίευσε αρκετές φορές.