Μαρία Αντωνά: Η σκληρή απάντηση στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

18 Απριλίου 2022 12:15

Η Μαρία Aντωνά φανερά ενοχλημένη με τα όσα αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μέσα από το Survivor μίλησε στην πρωινή εκπομπή OPEN.

Μαρία Αντωνά: Η σκληρή απάντηση στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ.

Η Μαρία Αντωνά έκανε την πρώτη της τοποθέτηση ύστερα από τα όσα δήλωσε μέσα από το Survivor Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τις κρυφές σχέσεις του Άρη σοϊλέδη με συμπαίκτρια του δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα ανάμεσα στο ζευγάρι το οποίο σύντομα θα ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας.Μαρία Αντωνά: Η σκληρή απάντηση στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ

«Καταρχήν θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και σε εσένα και στο κανάλι και την αρχισυντάκτρια γιατί όταν έπαιξε το συγκεκριμένο θέμα, μου δώσατε την επιλογή λόγω της σχέσης μας και λόγω του ότι βρίσκομαι σε αυτή την εκπομπή, να μην παίξει καν αυτό το απόσπασμα και να μην δώσουμε χρόνο σε κάτι τέτοιο. Είναι προς τιμήν σας αυτό συνολικά και ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ.

Τώρα, σε ότι έχει να κάνει με όλο αυτό που γίνεται, θέλω πραγματικά να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπω μέσα σε αυτό το παιχνίδι το οποίο παίζουν άνθρωποι που παίζουν σκληρό ριάλιτι. Εμένα η ζωή μου δεν είναι ριάλιτι. Η ζωή μου με τον Άρη είναι η ζωή μας και δεν τη διαπραγματεύομαι. Ούτε υπάρχει περίπτωση να βγω και να απαντήσω σε τέτοιους ανθρώπους και καταστάσεις, ούτε διαπραγματεύομαι το κομμάτι της εμπιστοσύνης που έχω στον σύντροφό μου και τη σχέση μου. Εγώ προσωπικά σαν Μαρία δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Αυτό».

Το πρωί και ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού τοποθετήθηκε με οργή για τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ σχετικά με κρυφή σχέση του Αριστοτέλη Σοϊλέδη μέσα στο Survivor.

“Εδώ θίγονται ονόματα και υπολείψεις. Να πάω να παντρευτώ και να λέει ο άλλος στο Πανελλήνιο ότι χαριεντίζομαι.. Μιλάμε για τον κολλητό και κουμπάρο μου. Πως να το πάρω; Πως άφησαν να βγει αυτό στον αέρα; Αυτό το προϊόν; Το να ευτελίζεις τόσο πολύ ένα προϊόν; Nα θίγεις υπολείψεις;”