Μαρία Χάνου: «Μένω μόνη μου από τα 20 – Δυσκολεύτηκα, αλλά ήταν μια καλή εμπειρία»

1 Ιουλίου 2021 22:15

Μαρία Χάνου: «Μένω μόνη μου από τα 20 - Δυσκολεύτηκα, αλλά ήταν μια καλή εμπειρία»

Η Μαρία Χάνου δεν μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή. Η διαχυτική Βέλλη της Μουρμούρας είναι πολύ διακριτική με τη σχέση της. Ωστόσο αποκάλυψε πως είναι μουσικός.

Μαρία Χάνου: «Μένω μόνη μου από τα 20 – Δυσκολεύτηκα, αλλά ήταν μια καλή εμπειρία»

«Μένω από μικρή στο ίδιο σπίτι, στο πατρικό μου στην Καλλιθέα. Μόνο διάλειμμα, ένα μικρό διάστημα που έμεινα Θεσσαλονίκη για τις σπουδές μου στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος. Μένω μόνη μου από τα 20, όταν μετακόμισε η μητέρα μου αλλού και έχω την αυτονομία μου από πολύ νέα. Ανέλαβα νωρίς την ευθύνη του εαυτού μου. Δυσκολεύτηκα, αλλά ήταν μια καλή εμπειρία. Τώρα δειλά-δειλά αρχίζω να το φτιάχνω με τη δική μου αισθητική. Σιγά-σιγά μαθαίνω κι εγώ πώς να κουμαντάρω ένα σπίτι. Δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολο. Επίσης, έμαθα να μαγειρεύω γιατί ξόδευα πολλά χρήματα σε delivery. Και μου αρέσει και πολύ. Ανακάλυψα ένα νέο ωραίο χόμπι που κατά κάποιο τρόπο με χαλαρώνει».

«Έχω σχέση με ένα παιδί που είναι μουσικός. Είμαστε καλά και τι παραπάνω να πω; Είμαστε ένα συνηθισμένο, τυπικό ζευγάρι. Δεν έχουμε εντάσεις. Έχουμε τις αγωνίες μας, ο ένας υποστηρίζει τον άλλο και δεν νομίζω ότι διαφέρουμε από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι επειδή ανήκουμε σ’ αυτό που λένε “καλλιτεχνικό χώρο”. Όλα τα ζευγάρια τα ίδια περνάνε οποιοδήποτε επάγγελμα κι αν κάνουν. Το σημαντικό είναι να είναι εκεί ο ένας για τον άλλον. Και αυτό υπάρχει σ’ εμάς». Είπε στο Gala.