Μαρία Εκμεκτσίογλου: «Φορούσα περούκες και παρακολουθούσα τους γιους μου στα ραντεβού τους»!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Φεβρουαρίου 2023 12:25

Για τα παιδικά της χρόνια, το διαζύγιο και τα παιδιά της μίλησε η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Η γνωστή μαγείρισσα Μαρία Εκμεκτσίογλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και υπήρξε αποκαλυπτική.

Αρχικά, είπε για τα παιδικά της χρόνια: «Θέλω να είμαι ελεύθερη, να κινούμαι. Ίσως γιατί μέχρι να παντρευτώ έπρεπε ακόμα και ένα βήμα να κάνω να πάρω άδεια από το πατέρα μου. Είχα πολύ σκληρό πατέρα. Δεν θυμάμαι να είχα δει ποτέ την δύση του ηλίου μέχρι να παντρευτώ.

Όλα τα παιδιά έπαιζαν στα Πριγκηπόννησα στους κήπους, στους δρόμους και εγώ ήμουν μέσα. Ήταν πολύ ζωηρός άντρας, πολύ μπερμπάντης για αυτό ίσως ήθελε εμένα να με έχει κλεισμένη».

Για τον γάμο της ανέφερε: «Όλα τα κορίτσια στην Κωνσταντινούπολη ήταν σφιγμένα. Θέλαμε να μεγαλώσουμε, να παντρευτούμε για να φύγουμε από το δύσκολο πατρικό καθεστώς. Τον σύζυγό μου τον διάλεξε η μητέρα μου. Δεν σκέφτηκα να πω ‘όχι’ γιατί ήθελα να πάω σινεμά, ντισκοτέκ, να ταξιδέψω.».

Αναφερόμενη στο διαζύγιό της από τον πρώτο της σύζυγο, η Εκμεκτσίογλου τόνισε: «Ο μπαμπάς μου είπε πως αν χωρίσω θα αυτοκτονήσει. Και του απάντησα ‘να αυτοκτονήσεις, εκεί που θα αυτοκτονήσω εγώ, αυτοκτόνησε εσύ’».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, στάθηκε στα παιδιά της αποκαλύπτοντας: «Τους πίεσα, τους κοίμιζα νωρίς. Μέχρι τώρα μου παραπονιούνται για αυτό. Ήθελα τα αγόρια να μεγαλώσουν, να είναι κύριοι. Να μην παίζουν στους δρόμους, να μην μάθουνε βρισιές, να μην αλητεύουν. 

Έβγαιναν στα ραντεβού τους κι εγώ νοίκιαζα αυτοκίνητα σε άλλο χρώμα από το δικό μου, έβαζα περούκες, ξανθιές, κόκκινες και τους παρακολουθούσα. Αυτοί έμπαιναν στο λεωφορείο να πάνε στο ραντεβού κι εγώ από πίσω με άλλο αυτοκίνητο και περούκες σγουρομάλλικες, ξανθιές ακολουθούσα να δω πού θα πάνε.

Όταν παρακολουθούσα τον τρίτο γιο, έπαιρνα μαζί μου και τους άλλους δύο. Ήταν το πρώτο του ραντεβού. Μας το κρατάει ακόμα και δεν μας το συγχωρεί. Ήμασταν και οι τρεις μακριά και είδαμε με ποια κοπέλα βρέθηκε, τι έκανε».

Και συμπλήρωσε: «Έχεις το βάρος της ευθύνης αυτών των τριών παιδιών. Είχα πάντα το τραύμα του αδελφού μου που έφυγε από τροχαίο και φοβόμουν μην πάνε με κάποιο φίλο που έχει μηχανή, μην μπουν στο αυτοκίνητο κάποιου που έχει πιει».