Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου – Μάρθα Κουτουμάνου: Στα μαχαίρια για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη

Δημοσιεύθηκε: 3 Ιουνίου 2019 11:32
Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου - Μάρθα Κουτουμάνου: Στα μαχαίρια για την περιουσία της Ζωής Λάσκαρη

Στα μαχαίρια για την περιουσία της μαμάς τους. Όταν η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από τη ζωή δεν άφησε πίσω της διαθήκη. Μοναδικοί κληρονόμοι είναι οι κόρες της Μάρθα Κουτουμάνου και Μαρία Ελένη Λυκουρέζου. Εννοείται, και ο σύζυγός της Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

Ο τελευταίος, όμως, κατέθεσε δήλωση αποποίησης κληρονομιάς και η Μάρθα με τη Μαρία Ελένη είναι οι μόνες εξ αδιαθέτου κληρονόμοι της αξέχαστης «Ζωίτσας» όλης της Ελλάδας.

Η εκποίηση της βίλας στο Πόρτο Ράφτη

Οι αδελφές κάνουν αποδοχή με το ευεργέτημα της απογραφής, βρίσκουν χρέη, αποφασίζουν να εκποιήσουν το μέρος της περιουσίας που είναι απαραίτητο για την κάλυψη των χρεών και κάπως έτσι συμφωνούν στην πώληση της βίλας στο Πόρτο Ράφτη.

Στην πορεία, η Μάρθα λέει ότι δεν μπορεί να δώσει τα καινούρια κλειδιά του σπιτιού σε κανέναν γιατί μέσα υπάρχουν μόνο τα προσωπικά της αντικείμενα και ότι έχει πέσει θύμα κλοπής. Παράλληλα, η Μάρθα διαμηνύει στην αδελφή της ότι «το σπίτι είναι διαθέσιμο να το επισκεφτεί οποιοσδήποτε σοβαρός υποψήφιος αγοραστής, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, κατόπιν συνεννόησης μαζί μου». Η Μαρία Ελένη δεν το δέχεται και κάπως έτσι ξεκινά η ανταλλαγή εξωδίκων, τα οποία δημοσιεύει στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα η Ρομίνα Ξύδα… Μάλιστα.