Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: “Δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει” -γιατί οι σχέσεις με την αδελφή της έχουν ψυχρανθεί

9 Μαΐου 2019 14:06

Δεν έχει καλές σχέσεις με την αδερφή της, Μάρθα Κουτουμάνου, ούτε όμως και με την ανιψιά της, Ζένια Μπονάτσου. Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μίλησε εφ’ όλης της ύλης και όπως κάνει πάντα όταν έχει… κέφια, ήταν χειμαρρώδης.

“Με την Μάρθα δεν τα βρίσκουμε, ποτέ δεν ήμασταν πολύ δεμένες. Δεν έχουμε μεγαλώσει στο ίδιο σπίτι, όταν εγώ μεγάλωνα η Μάρθα έφυγε από το σπίτι. Είμαστε και τελείως αντίθετες, άσπρο η Μάρθα, μαύρο εγώ. Δεν με στεναχωρεί αυτό. Εγώ με τους γονείς μου έχω μεγαλώσει. Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει, νοιάστηκαν για μένα, είναι δίπλα μου, ενώ η αδερφή μου δεν το έχει κάνει ποτέ αυτό σε μένα. Καλώς ή κακώς έτσι είναι τα πράγματα, δεν μπορεί να αλλάξει αυτό. Αυτό δεν άλλαξε ούτε με τον θάνατο της μαμάς. Και με τα άλλα παιδιά του μπαμπά μου είμαστε σε απόσταση γιατί μεγάλωσαν αλλού.”

Η Μάρθα και ο μπαμπάς μου

Και συνέχισε ούσα ακόμα πιο λεπτομερής: “Βγήκε και είπε ότι δεν μιλάει με τον πατέρα μου. Ότι δεν έχουν σχέσεις με τον πατέρα μου. Από τη στιγμή που επιλέξανε να μην έχουν σχέση με τον πατέρα μου, εγώ στηρίζω τον πατέρα μου. Τον στηρίζω γιατί με έχει στηρίξει κι αυτός. Δεν φτύνω εκεί που με έχουν βοηθήσει, εκεί που με έχουν μεγαλώσει. Ο πατέρας μου με έχει ανάγκη, ο πατέρας μου με έχει μεγαλώσει, δεν θα τον άφηνα ποτέ μόνο του. Οπότε, από τη στιγμή που επέλεξαν να μην μιλάνε με τον πατέρα μου, εγώ δεν μπορώ να επιλέξω αυτόν τον δρόμο. Ρώτησέ την ποιος είναι ο λόγος», είπε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου (σ.σ. στη φωτ. cover με την αξέχαστη μαμά της Ζωή Λάσκαρη και τη Μάρθα, όταν ακόμα οι σχέσεις τους ήταν αγαστές).

Η σύλληψη του πατέρα μου

Όσο για τη σύλληψη του πατέρα της, γνωστού ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου, για εμπλοκή του στο κύκλωμα της μαφίας των φυλακών, είπε πως ήταν ένα “πολιτικά στημένο παιχνίδι” εις βάρος του και πως το ίδιο το γεγονός τη σόκαρε. Επίσης, υποστήριξε ακόμα μια φορά τη σχέση του πατέρα της με την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη.