Μαρία Φραγκάκη: Εκτάκτως στο νοσοκομείο

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Δεκεμβρίου 2022 10:39

Mία περιπέτεια με την υγεία της αντιμετώπισε η Μαρία Φραγκάκη και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Η Μαρία Φραγκάκη απουσίαζε από πάνελ της εκπομπής «Open Weekend» και τη θέση της πήρε για σήμερα και αύριο η Νάνσυ Παραδεισανού.

Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια Ελένη Τσολάκη, η ραδιοφωνική παραγωγός εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο την περασμένη Πέμπτη και έκανε ένα μικρό χειρουργείο.

Η Τσολάκη έστειλε τα περαστικά της στην Μαρία Φραγκάκη χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συνέβη.

«Στη θέση της Μαρίας μας σήμερα είναι η Νάνσυ Παραδεισανού. Της συνέβη κάτι την Πέμπτη το βράδυ. Εκτάκτως εισήχθη στο νοσοκομείο. Έκανε ένα μικρό χειρουργείο. Ευχές για γρήγορη ανάρρωση και γρήγορα και πάλι κοντά μας», είπε η Τσολάκη στην έναρξη της εκπομπής της.

Η Μαρία Φραγκάκη παραχώρησε παλαιότερα συνέντευξη σε κυριακάτικη εφημερίδα και αποκάλυψε τις δυσάρεστες στιγμές στον εργασιακό χώρο

Υπάρχουν συνεργασίες για τις οποίες έχεις μετανιώσει;

Δεν μετανιώνω ποτέ για κάτι που έκανα, γιατί πιστεύω ότι πάντα υπάρχει κάποιο μάθημα που παίρνω από κάθε εμπειρία. Υπάρχουν συνεργασίες που δεν θα τις ξαναέκανα, γιατί δεν πέρασα καλά, από τις οποίες, όμως, κέρδισα γνώση. Είναι αυτό που λέμε «έπαθα και έμαθα». Έχει τύχει να συνεργαστώ με κάποιον κακότροπο και τοξικό άνθρωπο, που είχε πολλά θέματα με τον εαυτό του και κατά συνέπεια με τους πάντες, έχει τύχει να συνεργαστώ με φαλλοκράτη και σεξιστή που προσπάθησε να με υποτιμήσει. Αυτές τις συνεργασίες δεν θα τις ξαναέκανα, αλλά, όχι, δεν έχω μετανιώσει, γιατί με έκαναν πιο δυνατή.

Υπήρξαν και γαλαντόμοι άνθρωποι που σε βοήθησαν στην πορεία σου;

Εργάζομαι στο χώρο των media από την ηλικία των 18, από το πρώτο έτος που ήμουν φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν άνθρωποι που μου έδωσαν ευκαιρίες, επειδή πίστεψαν στις δυνατότητές μου, τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση. Ο χώρος μας είναι ένας σκληρός χώρος και όποιος δεν αξίζει δεν έχει διάρκεια.