Μαρία Γεωργιάδου: «Μετά τον θάνατο της μητέρας μου ένιωσα ότι η ζωή είναι μικρή»

10 Μαΐου 2022 09:40

Μαρία Γεωργιάδου: «Μετά τον θάνατο της μητέρας μου ένιωσα ότι η ζωή είναι μικρή»

Η Μαρία Γεωργιάδου ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show του ΑΝΤ1 και θυμήθηκε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική. Ενώ μίλησε για τις σπουδές στη Φαρμακευτική και για την απώλεια της μητέρας της

Η Μαρία Γεωργιάδου αναφέρθηκε στη μεγάλη της πορεία στο θέατρο και στην τηλεόραση, όπου έχει γράψει σενάρια για πολλές σειρές. Όπως έχει πρωταγωνιστήσει σε ακόμη περισσότερες.

Η σχέση με τον πατέρα της

«Μεγάλωσα με τον πατέρα μου. Έχω χάσει τη μητέρα μου. Μετά την απώλεια της μαμάς μου το φιλοσοφήσαμε με τον μπαμπά μου. Νιώθαμε και οι δύο ότι η ζωή είναι μικρή και πρέπει να τη χαρούμε. Πρέπει να έχουμε αισιοδοξία και πίστη σε ό,τι κάνουμε και να ακολουθούμε τα πράγματα που μας εκφράζουν. Ήμουν έφηβη.

Είναι πολύ σημαντικό ότι ο άνθρωπος αυτός κάθισε δίπλα μου και με στήριξε. Τον αγαπώ πάντα γι’ αυτό». Είπε η Μαρία Γεωργιάδου, τονίζοντας πως νιώθει ευγνώμων για τη στήριξη που είχε από τον πατέρα της. Και που ήταν εκεί σε κάθε της βήμα, ενώ αντιμετώπισε με μεγαλοψυχία το ότι θα γινόταν ηθοποιός.

Ο γιος της Αλκιβιάδης έγινε σκηνοθέτης

«Ο Αλκιβιάδης πήρε μπάτσελορ στη σκηνοθεσία-μεταπτυχιακά και συνεχίζει. Εγώ τον έσπρωξα σε όλα. Δεν τον έσπρωξα προς την δουλειά μας. Αλλά δεν θα μπορούσα να του πω όχι όταν μου είπε ότι θέλει να ασχοληθεί με τον χώρο.
Ο Αλκιβιάδης ξέρει ότι υπάρχουν δυσκολίες στο χώρο μας. Καταλαβαίνει ότι δεν είναι μόνο τα φώτα και οι προβολείς, γιατί το έχει ζήσει. Δεν ξέρω αν θα με σκηνοθετήσει, αυτά θα τα βρει ο ίδιος. Είναι δικά του τα σχέδια. Γράφει πράγματα μικρού μήκους αλλά τα αποφασίζει ο ίδιος. Θα έδινα με μεγάλη χαρά ένα σενάριο στον Αλκιβιάδη να το σκηνοθετήσει, τον πιστεύω πολύ».

Για την τηλεόραση

«Έχω πει κι άλλα “όχι” όπως στην περιοδεία που έκαναν οι “Συμπέθεροι” γιατί δεν προλάβαινα». Είπε χαρακτηριστικά. «Αυτό το “όχι” το θυμάμαι γιατί θα το ήθελα πολύ». Εξομολογήθηκε ότι είναι λάτρης της κωμωδίας. Και πως πίστευε, από την πρώτη στιγμή, στην επιτυχία τoυ σίριαλ «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».