Μαρία Γεωργιάδου: «Στο διαζύγιό μου είχα τα δικά μου να ασχοληθώ όχι τι κρέμεται στο περίπτερο»

Δημοσιεύθηκε: 23 Σεπτεμβρίου 2021 20:15
Μαρία Γεωργιάδου: «Στο διαζύγιό μου είχα τα δικά μου να ασχοληθώ όχι τι κρέμεται στο περίπτερο»

Η Μαρία Γεωργιάδου μίλησε στο MEGA Καλημέρα για τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα, τον γιο της και τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Μαρία Γεωργιάδου: «Στο διαζύγιό μου είχα τα δικά μου να ασχοληθώ όχι τι κρέμεται στο περίπτερο».

Για τη σειρά Συμπέθεροι από τα Τίρανα είπε

«Έπαιξα στο θέατρο σε αυτή την παράσταση το 2011 και την αγάπησα πάρα πολύ. Για το χιούμορ της, τις όμορφες ανατροπές, το πόσο όμορφα αναφέρεται σε όλα τα ελληνικά ιδιώματα και πόσο αυθόρμητα προκαλεί το γέλιο. Στην παράσταση το ζούσαμε άμεσα αυτό μέσα από το κοινό που ερχόταν αλλά είμαι σίγουρη ότι και η τηλεοπτική διασκευή θα φέρει το ίδιο χαμόγελο στα πρόσωπα των τηλεθεατών. Χάρηκα πάρα πολύ όταν με πήρε ο Μιχάλης Ρέππας και μου το ανακοίνωσε».

Για τον γιο της Αλκιβιάδη είπε

«Ο γιος μου είναι πάντα ο μεγάλος Αλκιβιάδης. Τον αντιμετώπιζα πάντα σαν μεγάλο παιδί που μπορεί να πάρει τη σωστή απόφαση για τον ίδιο. Είμαι κλασικά Ελληνίδα μαμά, έχω κάνει όλα αυτά που δεν πρέπει. Όταν μου είπε ότι θα πάει στην Αμερική χάρηκα γιατί θα κυνηγούσε κάτι που ήθελε πολύ.

Ήξερα ότι θα νιώσω την έλλειψή του, έφυγε στα 17, αλλά άξιζε τον κόπο. Είναι στη Νέα Υόρκη. Ανησύχησα με τον κορονοϊό ειδικά στην πρώτη περίοδο που δεν ξέραμε καλά καλά τι είναι. Προσέχει πάρα πολύ, όπως και εγώ. Μπήκε στην πειθαρχία του να προστατευτεί και ευτυχώς πήγαν όλα καλά. Ήξερα ότι το παιδί μου έχει την ωριμότητα να προστατευτεί. Εκείνη την περίοδο ανησυχούσα για όλους».

«Είχα μια πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη με αποχή από οτιδήποτε έκανα. Ήμουν καθηλωμένη στο κρεβάτι. Αν δεν είχε αυτή την ευτυχισμένη προσμονή θα ήταν πολύ ψυχοφθόρα. Όταν το κάνεις μια προσμονή, το δύσκολο ήταν μέχρι τη στιγμή που ήξερα ότι όλα θα πάνε καλά. Γιατί υπήρχε περίοδος ανασφάλειας».

Για το διαζύγιό της από τον Στράτο Τζώτρτογλου

«Η δημοσιότητα δεν μου δημιούργησε πρόβλημα. Στο διαζύγιό μου είχα τα δικά μου να ασχοληθώ όχι τι κρέμεται στο περίπτερο». Είπε στον Κώστα Τσουρό.

«Δεν θέλω να κρίνω κανέναν, εγώ έκανα την επιλογή μου. Αυτό δεν με κάνει σωστή η λάθος. Ο καθένας έχει την επιλογή να αποφασίσει πώς θα είναι η επικοινωνία του με το κοινό και τι θέλει να μοιραστεί».

Οι τηλεοπτικές δουλειές της δεν είχαν όλες αίσιο τέλος

«Μου έχει τύχει να μείνω απλήρωτη από δουλειά στην τηλεόραση. Όχι μόνο σε μένα, μια ολόκληρη ομάδα. Εκκρεμεί ακόμα η υπόθεση. Είναι κρίμα γιατί όλοι εργαστήκαμε ακόμα και απλήρωτοι μέχρι το τέλος καλά» κατέληξε η ηθοποιός.