Μαρία Ηλιάκη: «Έχω έναν φόβο μην πάθω κάτι και τι θα γίνει η μικρή…»

19 Μαρτίου 2022 12:30

Μαρία Ηλιάκη: «Έχω έναν φόβο μην πάθω κάτι και τι θα γίνει η μικρή...»

Η Μαρία Ηλιάκη μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» του Mega. Η δημοφιλής παρουσιάστρια αποκάλυψε λεπτομέρειες από τη ζωή της με την κόρη της Κατερίνα.

Μαρία Ηλιάκη: «Έχω έναν φόβο μην πάθω κάτι και τι θα γίνει η μικρή…».

Μίλησε για τη μητρότητα που ήρθε πριν λίγους μήνες στη ζωή της και τις καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζει

Όπως παραδέχτηκε, οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι για εκείνη γιατί πέρασαν γεμάτοι αγωνία. Αφού είχε διαρκώς το άγχος για την καθημερινότητα του μωρού.

«Οι πρώτοι πέντε μήνες με το παιδί ήταν παρά πολύ δύσκολοι. Δεν κοιμόταν, έκλαιγε. Το κοιτούσα, δεν ήξερα, τώρα γιατί κλαίει. Δυο βράδια συγκεκριμένα δεν θα τα ξεχάσω, πέντε ώρες δεν σταμάταγε να κλαίει. Δεν μπορούσα να καταλάβω, την έχω ταΐσει, την έχω θηλάσει “Γιατί κλαίει;” σκεφτόμουν. Μ’ αρέσει να περνάω χρόνο μαζί της αλλά υπάρχουν και ώρες μέσα στη μέρα που θέλω να μένω και λίγο μόνη μου, μην το παρεξηγήσετε αυτό».

Μαρία Ηλιάκη: «Έχω έναν φόβο μην πάθω κάτι και τι θα γίνει η μικρή...»

Της λείπει πολύ η μητέρα της που δεν είναι πια κοντά της

«Έχουν περάσει πολλά από το μυαλό σκεπτόμενη τη μαμά μου. Το βασικό είναι ότι μου λείπει και θα ήθελα να είναι εκεί, ειδικά στο μαιευτήριο, τις πρώτες ώρες που γεννήθηκε η μικρή. Μου λείπει η μαμά μου και ήθελα να είναι εκεί. Τις πρώτες ώρες στο μαιευτήριο σκεφτόμουν τη μαμά μου. Έχω έναν φόβο μην πάθω κάτι και τι θα γίνει η μικρή αλλά επειδή όταν το σκέφτομαι αυτό μου δημιουργεί τεράστιο άγχος, βάζω τα κλάματα και δεν θέλω να είμαι έτσι, το κρύβω καλά». Δήλωσε η Μαρία Ηλιάκη στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη.