Μαρία Ηλιάκη: Επισκέφτηκε με την κόρη της τον Στέλιο Μανουσάκη στη δουλειά του

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

30 Ιουλίου 2022 18:50

Στην Ελβετία βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη μετά το τέλος των τηλεοπτικών της υποχρεώσεων.

Η γνωστή παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη και η κόρη της Κατερίνα επέστρεψαν στη Ζυρίχη, όπου μένει μόνιμα ο σύντροφός της Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος δραστηριοποιείται εκεί επαγγελματικά ως γυναικολόγος.

Μάλιστα, το Σάββατο η Ηλιάκη πήρε τη μικρή και επισκέφτηκαν τον αγαπημένο της στο νοσοκομείο!

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε μια τρυφερή φωτογραφία με τον Μανουσάκη, ο οποίος κρατάει στην αγκαλιά του τη μικρή τους.

Είναι προφανές πως η ιδέα της και η επίσκεψη έδωσε χαρά και στους τρεις τους. Οι γονείς χαίρονταν να βλέπουν την Κατερίνα να περιεργάζεται το μέρος όπου εργάζεται ο πατέρα της.

H Μαρία Ηλιάκη διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο της ζωής της. Καθώς έγινε για πρώτη φορά μανούλα αλλά και στα επαγγελματικά της επέστρεψε στην τηλεόραση στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου στο MEGA και στο «Τι λες τώρα».

Η Ηλιάκη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της είχε πάρει δεκαπέντε κιλά τα οποία έχασε σχετικά εύκολα και γρήγορα.

«Σας έχει κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση πού πήγαν τα κιλά της εγκυμοσύνης. Και εμένα μου κάνει μεγάλη εντύπωση.

Διότι μπήκα στο μαιευτήριο 73 κιλά, που σημαίνει ότι πήρα γύρω στα 15, και αυτή τη στιγμή μετά από 20 ημέρες, χωρίς να κάνω κάποια ιδιαίτερη διατροφή έχω φτάσει 61 κιλά.

Έχω χάσει 12 κιλά μόνο και μόνο επειδή ο οργανισμός μου ξέρει να λειτουργεί σωστά και ο μεταβολισμός είναι έτσι όπως πρέπει να είναι. Σοκαριστικό.

Νομίζω ότι δύο είναι οι λόγοι που το σώμα μου λειτουργεί τόσο σωστά. Όταν του φέρεσαι καλά, στο ανταποδίδει. Κάπως έτσι αισθάνομαι ότι έχει συμβεί και σε εμένα», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τα κιλά της λίγο καιρό αφότου γέννησε την κόρη της.

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να επαναπαύεται και γι’ αυτό είναι πολύ προσεκτική στο τι τρώει και τι πίνει στην καθημερινότητά της», είχε εξηγήσει σε συνέντευξή της.