Μαρία Ηλιάκη: ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο για να υποδεχτεί το μωρό της (φωτο)

28 Απριλίου 2021 18:15

Μαρία Ηλιάκη: ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο για να υποδεχτεί το μωρό της

Η Μαρία Ηλιάκη δεν έχει αποκαλύψει ακόμη το φύλο του μωρού που περιμένει. Αλλά μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram μια φωτογραφία. Θέλοντας να μας δείξει τις ετοιμασίες που κάνει για να το υποδεχτεί.

Η Μαρία, η οποία απολαμβάνει την κατάστασή της παρά τις κάποιες δυσκολίες που είχε κατά τη διάρκειά της. Έχει ξεκινήσει πλέον τις διαδικασίες για το παιδικό δωμάτιο. Μάλιστα, σε διάφορες αναρτήσεις που έχει κάνει το τελευταίο διάστημα, έδωσε συμβουλές στις μελλοντικές μανούλες. Για το πώς να οργανώσουν τα πράγματα που επιβάλλεται να αγοράσουν για τον ερχομό του μωρού τους.

Η ίδια, επέλεξε δύο καλές της φίλες, μία πρόσφατη μανούλα και μία με μεγαλύτερο παιδάκι. Τους ζήτησε να γράψουν μια λίστα με το τι χρειάστηκαν οι ίδιες και μέσα από αυτές κατέληξε στο τι χρειάζεται η ίδια.

Τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της διανύει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έχει μετακομίσει πλέον μόνιμα στο Χόργκεν της Ελβετίας, εκεί που ο σύντροφός της, Στέλιος Μανουσάκης εργάζεται ως γυναικολόγος.Το σπίτι της στην Ελβετία έχει γεμίσει κούτες με πράγματα του μωρού. Η Μαρία τις πρέπει να αδειάσει για να είναι όλα έτοιμα όταν γεννήσει. Τα έπιπλα πρέπει να συναρμολογηθούν για να πάρει το δωμάτιο την τελική του μορφή.Σίγουρα πάντως το παιδικό δωμάτιο θα έχει το στιλ της, αφού και η ίδια έχει πολύ ωραίο γούστο και περιμένουμε πώς και πώς να το δούμε ολοκληρωμένο.

Ακολουθήστε μας στο Google News