Μαρία Ηλιάκη για θηλασμό: «Κουράστηκα αλλά δε με ένοιαξε, το συναίσθημα ήταν υπέροχο»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

7 Νοεμβρίου 2022 09:05

Mε αφορμή την Παγκόσμια Εβδομάδα Θηλασμού η Μαρία Ηλιάκη προχώρησε σε ανάρτηση μέσω Instagram stories και έστειλε το μήνυμά της στους διαδικτυακούς της φίλους αναφερόμενη στην εμπειρία της με τον θηλασμό της κόρης της.

Δημοσιεύοντας μια σχετική φωτογραφία στα κοινωνικά δίκτυα, η παρουσιάστρια Μαρία Ηλιάκη παραδέχτηκε ότι κατά τη διάρκεια του θηλασμού ταλαιπωρήθηκε, ωστόσο το συναίσθημα που βίωσε ήταν υπέροχο.

«Αποφάσισα να θηλάσω το μωρό μου αβίαστα και χωρίς καμία πίεση από κανέναν. Άκουσα μόνο το ένστικτό μου και πέρασα υπέροχα. Ναι κουράστηκα, αλλά δε με ένοιαξε γιατί το συναίσθημα ήταν υπέροχο.

Ακόμα και τώρα που τα έχω σταματήσει είναι φορές που μου λείπει πολύ. Αν εσύ που διαβάζεις αυτό το κείμενο δεν κατάφερες να θηλάσεις, να μην αισθάνεσαι άσχημα και να μην επιτρέπεις να σε κρίνουν.

Είμαι σίγουρη ότι κάνεις για το μωρό σου το καλύτερο που μπορείς», έγραψε η Ηλιάκη.

Από εκεί και πέρα, η Ηλιάκη έχει κάνει πολλές αναφορές κατά το παρελθόν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της αυξημένης κίνησης στους δρόμους της Αθήνας.

Η παρουσιάστρια αρκετές φορές έχει «ανεβάσει» story μέσα από το αυτοκίνητό της την ώρα που μετακινείται στην Αθήνα και έχει εκφράσει πολλάκις τα παράπονά της για την κίνηση στους δρόμους.

Αυτό συνέβη και προ ημερών. «Η κατάσταση στο κέντρο πια δεν παλεύεται», έγραψε η 44χρονη σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μετά το παράπονο για την κίνηση, η Ηλιάκη μοιράστηκε και έναν προβληματισμό με το κοινό ζητώντας να της βρουν ένα GPS που να αναφέρει εναλλακτικές διαδρομές για να μη την πιάνει ο δακτύλιος.

«Θέλω να μου πείτε κάτι. Αν υπάρχει κάποιο GPS, κάποιος πλοηγός, που να σου λέει πώς να πας εκεί που θες να πας χωρίς να μπεις στον δακτύλιο. Γιατί αν υπάρχει αυτό, να το κατεβάσω. Θα είναι πολύ βοηθητικό. Γιατί λέω εγώ τις προάλλες ‘Σιγά μωρέ θα μπω για τόσο’.

Και με γράψανε. Καλά μου κάνανε. Την πάτησα. Με γράψανε οι άνθρωποι. Τους λέω ‘Έσφαλα. Γράψτε με’. Τα πλήρωσα κιόλας. Ήθελα, λοιπόν, να μου πείτε αν υπάρχει αυτός ο πλοηγός να μου λέει αν υπάρχουν εναλλακτικές διαδρομές να αποφεύγω το κέντρο», σημείωσε.