Μαρία Ηλιάκη: Δεν παντρεύομαι, εγώ δεν σοβαρεύομαι – πώς το ξεκαθάρισε (φωτογραφίες)

Δημοσιεύθηκε: 13 Ιουνίου 2019 19:00
Μαρία Ηλιάκη: Δεν παντρεύομαι, εγώ δεν σοβαρεύομαι - πώς το ξεκαθάρισε (φωτογραφίες)

… Και για να το συνεχίσουμε απ’ τον υπότιτλο όχι ακόμα! Φουλ ερωτευμένη είναι η Μαρία Ηλιάκη, η κολλητή της, Κατερίνα Καραβάτου, άφησε να εννοηθεί στον αέρα της εκπομπής της πως θα την παντρέψει -και θα γίνουν δηλαδή και κουμπάρες-, φαίνεται, όμως, πως ήταν πρόωρο.

Δεν ήταν φήμες τα γαμήλια μαντάτα, όπως διάβαζα κάπου, απ’ την Κατερίνα ορμώμενοι έγραψαν σχεδόν όλοι πως η άλλη ξανθιά της ελληνικής TV οργανώνει γάμο με τον καλό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Φευ. Η Μαρία ακόμα δεν θα μπει στο κλαμπ των παντρεμένων. Το είπε η ίδια, μέσω social κι ενός κολάζ. Σε αυτό απεικονίζονται δύο γυναικεία κορμιά με νυφικά, πάνω στα οποία είχε «κολλήσει» το κεφάλι της. «Μαθαίνω ότι παντρεύομαι…και όχι τίποτα άλλο, ξεσηκώθηκε κ ο μπαμπάς μου και ψάχνει ρούχα! Σας ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά όταν αρχίσω να ψάχνω για μπομπονιέρες και κουμπάρο θα σας ενημερώσω εγώ πρώτη απ’όλους». #notmarriedyet», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα που το συνόδευε.

TIP

Λίγο στραβοκόλλησε τον λαιμό της, στην πρώτη δε λήψη μοιάζει χωρίς λαιμό, αλλά, ΟΚ, δεν είναι και επαγγελματίας του Photoshop!