Μαρία Ιωαννίδου: «Είχα καρκίνο και πήγαινα και χόρευα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

17 Νοεμβρίου 2022 09:25

Η Μαρία Ιωαννίδου υπήρξε αποκαλυπτική σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφερόμενη στην καριέρα της όπως και στα προσωπικά της.

Η ηθοποιός και χορεύτρια Μαρία Ιωαννίδου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και έκανε έναν απολογισμό της καριέρας της, ενώ μίλησε και για τις σχέσεις της με τους γονείς της και κάποιους από τους συνεργάτες της, όπως τον Βαγγέλη Σειληνό.

Μιλώντας για όλα όσα θυσίασε, με σκοπό να επιτύχει επαγγελματικά η χορεύτρια και ηθοποιός τόνισε: «Δεν βρέθηκα τυχαία στο θέατρο. Έδωσα τα πάντα. Πέθαινε ο Φρέντυ Γερμανός και εγώ πήγαινα και δούλευα στο θέατρο. Δεν έκανα καλά, θυσίασα πολλά. Είχα καρκίνο και πήγαινα και χόρευα.

Είχα πίκρα γιατί τους έχασα όλους νέους. Η μαμά μου διαισθανόταν ότι πέθαινε και μου έλεγε ‘κοριτσάκι μου έλα να με δεις’. Δεν ήθελε να με πληγώσει αλλά εγώ καταλάβαινα».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, στον οποίο δεν είπε το τελευταίο «αντίο» και στις απανωτές εκτρώσεις με συνέπεια να μη γίνει μητέρα: «Έλεγα στον Σειληνό πως θα φύγω, γιατί η μητέρα μου πεθαίνει και μου έλεγε ‘αστειεύεσαι, είναι η Μελίνα Μερκούρη κάτω’.

Στον πατέρα μου δεν είπα αντίο και το έχω μετανιώσει. Δεν έκανα παιδί. Ο Σειληνός είχε ένα κοριτσάκι δίπλα του, πρέπει να προσέχεις όταν έχεις ένα κοριτσάκι δίπλα σου γιατί εγώ έκανα πολλές εκτρώσεις μαζί του και δεν μπόρεσα να κάνω παιδί με τον Γερμανό.

Βγήκε ο Νίκος Μουρατίδης, δεν ντρέπεται λίγο με όλα αυτά που έγραψε για τον Σειληνό; Είναι ντροπή του αυτού του κυρίου. Μόνο εγώ ξέρω πόσο άντρας ήταν ο Σειληνός», τόνισε ο Ιωαννίδου.

Σε άλλο σημείο, είπε: «Θυμάμαι έκλαψα πολύ όταν έφυγε ο μπαμπάς μου από το θέατρο όταν εμφανίστηκα σέξι στη σκηνή. Ο Σειληνός είπε να ντυθώ έτσι, δεν ήταν σέξι το σώμα μου, δεν ήταν χυδαίο. Μεγαλώνοντας όλο αυτό νομίζω μου έκανε κακό στη δουλειά.

Ο Λεμπέσης όταν παράτησα τον χορό με είδε για έναν ρόλο που μου πήγαινε και είπε ‘εγώ δεν παίρνω κορίτσια που κάνουν playboy και εμφανίζονται με αστεράκια στο στήθος’. Μετά έπαιξα στις ‘Δούλες’ του Ζενέ, στην ‘Παναγία των Παρισίων’ και πήρα τις καλύτερες κριτικές».