Μαρία Ιωαννίδου: «Έκανα εξωσωματική με τον Φρέντυ, αλλά με τιμώρησε ο Θεός – Απέβαλα στην σκηνή»

Συντάκτης: Newsroom

27 Σεπτεμβρίου 2022 15:30

Μαρία Ιωαννίδου: «Έκανα εξωσωματική με τον Φρέντυ, αλλά με τιμώρησε ο Θεός – Απέβαλα στην σκηνή»

Η Μαρία Ιωαννίδου μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και έκανε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Για τη σχέση της με την Ναταλία Γερμανού είπε: «Η Ναταλία είναι λίγο μοναχικό άτομο από επιλογή, δεν βρισκόμαστε συχνά. Όταν είχα τον καρκίνο τηλεφωνούσε, άλλα δεν πέρασε να με δει».

Η ίδια ανέφερε ποιο ήταν το γεγονός που την έκανε να μετανιώσει, αλλά και μοιράστηκε μία τραυματική εμπειρία που είχε: «έχω μετανιώσει φρικτά που έκανα τόσες πολλές αμβλώσεις. Κάναμε εξωσωματική με τον Φρέντυ Γερμανό, πέτυχε και μετά πέθανε. Ο Θεός με τιμώρησε… Απέβαλα πάνω στην σκηνή ενώ χόρευα», αποκάλυψε.

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας της, όταν ανακάλυψε ότι είχε καρκίνο στον μαστό. Η ίδια δεν ήθελε να κάνει μαστεκτομή και είπε στον γιατρό να μην της αφαιρέσει το στήθος αν δεν βρει όγκο.

Μαρία Ιωαννίδου: «Άμα είσαι καλός ηθοποιός, δεν πα να είσαι φονιάς! Το ταλέντο πάει πρώτα»

Μαρία Ιωαννίδου: «Έχασα όλη μου την περιουσία από αυτόν τον καταραμένο σατανά που μπήκε στη ζωή μου»

Η Μαρία Ιωαννίδου αποκάλυψε το πως καταστράφηκε οικονομικά και ένας φίλος της, της καταχράστηκε την περιουσία της.

Η Μαρία Ιωαννίδου συγκλόνισε με το πως έχασε όλα όσα μάζεψε μια ολόκληρη ζωή και πως ένας δικό της άνθρωπος την κατέστρεψε οικονομικά.

«Μέσα σε αυτήν την επταετία έχασα όλη μου την περιουσία γιατί μου έχει μείνει κάτι από τη χαζοτσιχλόφουσκα κι εμπιστεύτηκα λάθος άνθρωπο. Τα έδωσα όλα σε σχολή χορού και ξαφνικά δεν πληρώθηκε τίποτα. Είχα δύο σχολές κι επειδή έκανα θέατρο και διάφορα δεν προλάβαινα και την εμπιστεύτηκα σε μία δήθεν φίλη, που ήταν αυτός ο σατανάς ο καταραμένος που μπήκε στη ζωή μου και δεν πλήρωνε ούτε ΙΚΑ, ούτε υπαλλήλους, ούτε ενοίκια και χάνω σπίτια.

Εγώ κακώς είχα αφήσει την προσωνυμία διαχειρίστρια. Δεν είχα τίποτα αλλά ήθελα να έχω την καλλιτεχνική επιμέλεια της σχολής. Είχα δώσει τη σχολή στην κυρία να την κάνει ο Θεός κι εγώ θα δίδασκα. Αυτή με φόρτωνε με ενοίκια κ.ά. και ξαφνικά πριν από αυτά χρόνια μου έρχονται όλα κι έχασα το σπίτι μου στο Μάτι, που μου το χάρισε ο αγαπημένος μου Φρέντυ κι έχασα όλη μου την περιουσία. Είμαι φτωχή».

Η Μαρία Ιωαννίδου πρόσφατα είχε μιλήσει με λόγια πικρίας για το πώς την αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι του θεάτρου όλα αυτά τα χρόνια.

«Βαρέθηκα, ειλικρινά σας το λέω, βαρέθηκα να ακούω ¨το κοριτσάκι με την τσίχλα”. Εγώ είμαι θεατροπαίδι, εγώ έκανα δέκα ταινίες, δεν είμαι σταρ. Είμαι παιδί του θεάτρου.

Στο βιβλίο μου κάνω αναφορά και σε ανθρώπους που με πλήγωσαν. Αφού αφορά τη ζωή μου, δε θα πω ψέματα και υπάρχουν και πολλοί άνθρωποι που με πλήγωσαν. Εγώ είμαι πονεμένο άτομο, μην κοιτάτε που κάνω τις πλάκες, αυτό είναι αντίσταση. Βεβαίως και αναφέρομαι στη Ναταλία στο βιβλίο μου, η ζωή μου ήτανε, οικογένεια είμαστε. Υπάρχουν γράμματα, επιστολές του Φρέντι, επιστολές της Ναταλίας σε μένα, υπάρχουν πολύ σημαντικά πράγματα».